Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος Δασκαλάκης τήν προέτρεψε να διακόψει τις συνεδρίες ψυχολογικής παρακολούθησης (VID)

Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, την Παρασκευή 15 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας, ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης είχε αντιληφθεί πως κάτι δεν πήγαινε καλά και πρότεινε μόνο στην Ρούλα Πισπιρίγκου να επισκεφτεί ψυχίατρο του νοσοκομείου. Ωστόσο στο πρώτο ραντεβού, η Ρούλα Πισπιρίγκου πήγε συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Το ζευγάρι παρακολούθησε μόνο μία συνεδρία και στην συνέχεια επισκέφτηκαν τον κ. Ηλιάδη

και του είπαν να ασχοληθεί αυστηρά με το ιατρικό κομμάτι της υπόθεσης και τίποτα παραπάνω και- μάλιστα- όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή αυτό έγινε με παρότρυνση του Μάνου Δασκαλάκη.

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, απειλές δέχονται οι μάρτυρες που βρίσκονται στη λίστα των ατόμων που θα καταθέσουν για την Τζωρτζίνα.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως τα άτομα που πρόκειται να καταθέσουν για την υπόθεση δέχονται απειλητικά μηνύματα, χωρίς να ξεκαθαρίζουν εάν τα μηνύματα είναι sms ή τα δέχονται μέσω των social media.

«Μίλησε» το tablet της Τζωρτζίνας-Έψαχνε φαρμακευτικές ουσίες παρεμφερείς με την κεταμίνη

Την ίδια στιγμή, άλλωστε, εξελίξεις μετά την είδηση-«βόμβα» που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, την Παρασκευή (15/04) το απόγευμα για την υπόθεση – θρίλερ με τα 3 νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη μέσα σε διάστημα 2,5 ετών και ενώ η 33χρονη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, χορηγώντάς της μεγάλες δόσεις κεταμίνης.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης, επικαλούμενος υψηλόβαθμες πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., το tablet, που θάφτηκε μαζί με την Τζωρτζίνα, κατόπιν-σημειώνεται αυτό- απαίτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως «μίλησε» και ανατρέπει τα πάντα!

Ειδικότερα, στο tablet της Τζωρτζίνας υπάρχουν ειδοποιήσεις από τη Google για αναζητήσεις παρεμφερών φαρμακευτικών υλικών, ομοειδών-δηλαδή- προϊόντων με τη φονική κεταμίνη, προ-φυσικά- του θανάτου της Τζωρτζίνας!

Σημειώνεται, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει πως άδικα γίνεται η εκταφή της Τζωρτζίνας, που έγινε το περασμένο Σάββατο 9 Απριλίου, στην Πάτρα για να ανασυρθεί το τάμπλετ, που είχε ταφεί μαζί με την 9χρονη, και πως δεν θα βρεθεί τίποτα, παρά μόνο “Πέππα το γουρουνάκι”, Μάρκο Σεφερλή και “Παρά 5”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, VID,roula pispirigkou, manos daskalakis, VID