Σήμερα στις 12:30 ανακοινώνονται τα μέτρα για την οπαδική βία

Στις 12:30, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, θα ανακοινωθούν τα μέτρα για την οπαδική βία.

Ήδη για το θέμα αυτό, πραγματοποιήθηκε ο Σάββατο, στο Μέγαρο Μαξίμου, έκτακτη διυπουργική σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, με τη συμμετοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη του αναπληρωτή

υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση των υπουργών Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να παρθούν σκληρά μέτρα όπως αναφέρουν πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογράμμιζε μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όσο δύσκολη κι αν είναι η καταπολέμηση της λεγόμενης οπαδικής βίας, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα για να νικήσουμε σε αυτήν την μάχη. Όσο ψηλά κι αν βρίσκονται αυτοί που την υποκινούν ή έστω την ανέχονται. Το οφείλουμε στον αστυνομικό που παλεύει για τη ζωή του, αλλά και στον ‘Αλκη, στον Μιχάλη, και σε όλα τα θύματα της οπαδικής βίας. Το οφείλουμε στα νέα παιδιά που θέλουν έναν υγιή αθλητισμό, το οφείλουμε στην κοινωνία. Και σήμερα, θέλω να σας ζητήσω να πούμε μαζί μια προσευχή για τον νέο αυτό άνθρωπο που δίνει τον αγώνα για τη ζωή του. Οι αστυνομικοί άλλωστε είναι παιδιά μας και διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά για την ασφάλεια όλων μας».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, που επίσης μετείχε στη σύσκεψη του Σαββάτου διεμήνυσε χθες, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι το φαινόμενο της οπαδικής βίας θα αντιμετωπιστεί «χωρίς έλεος».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σήμερα, 12 30,simera, 12 30