Συγκινητική στιγμή: Φέντερερ και Ναδάλ ξεσπούν σε κλάματα

Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ράφα Ναδάλ δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Σοκ και Τιαφό για το Laver Cup που σήμανε και το τέλος στη δράση του πρώτου.

Και οι δύο τενίστες είχαν κάτσει χθες στον πάγκο της Team Europe όταν απαθανατίστηκαν

με δάκρυα στα μάτια.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα στο Laver Cup, με τον οποίο έκλεισε ένας 25ετής κύκλος γεμάτος διακρίσεις και τρόπαια, ο Ρότζερ Φέντερερ τόνισε ότι δεν αισθάνεται «λυπημένος», αλλά «χαρούμενος», παρά την συγκίνηση που τον κυρίεσε, ειδικά όταν μιλούσε για την οικογένεια του.

«Θα φθάσουμε εκεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ε;», σημείωσε με νόημα ο κορυφαίος τενίστας, αγκαλιασμένος από τον πρώην παίκτη, Τζιμ Κούριερ, ο οποίος τον ρώτησε στο γήπεδο και μπροστά στο κοινό, για τα πρώτα του συναισθήματα ως πρώην επαγγελματίας τενίστας.

pic.twitter.com/vYmFgG7l1E

— nadalooc media (@RNmediaOOC) September 23, 2022

«Ηταν μια υπέροχη ημέρα. Είπα στα παιδιά ότι είμαι χαρούμενος, δεν είμαι λυπημένος, είναι υπέροχο να βρίσκομαι εδώ», συμπλήρωσε βουρκωμένος ο διάσημος Ελβετός και συνέχισε: «Δεν είχα τόσο άγχος. Αισθάνθηκα ενοχλήσεις στην γάμπα κατά την διάρκεια του αγώνα, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που τον τελείωσα. Θα ξαναέκανα όσα έκανα στην καριέρα μου χωρίς να αλλάξω τίποτε. Απλά μου άρεσε να παίζω τένις και να περνάω χρόνο με τους φίλους μου. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα τελείωνε εδώ, ήταν μια τέλεια διαδρομή».

Η ατμόσφαιρα, φορτίσθηκε έντονα συναισθηματικά, όταν ο Ρότζερ Φέντερερ αναφέρθηκε στην σύζυγό του, Μίρκα, την οποία γνώρισε πριν από 22 χρόνια και η οποία όπως είπε «τον στήριξε τόσο πολύ»: «Θα μπορούσε να με είχε σταματήσει εδώ και πολύ καιρό. Αλλά δεν το έκανε, με άφησε και μου επέτρεψε να συνεχίσω. Ηταν καταπληκτικό, ευχαριστώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκινητική, Φέντερερ, Ναδάλ,sygkinitiki, fenterer, nadal