Συμβουλές για να κάνετε έξυπνες και οικονομικές αγορές σε παιδικά ρούχα

Το να έχεις παιδιά στην σημερινή εποχή θα μπορούσαμε να πουμε πως είναι ένα "ακριβό σπορ"! Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να αγοράσετε, και το πρόβλημα με τα παιδικά ρούχα είναι ότι τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Αυτό που αγοράζετε σήμερα ειναι πολύ πιθανόν σε 4-6 μήνες να μην τους κάνει.

Ξέρω αυτά τα μικρά σακάκια και τα παιδικά φορέματα στα καταστήματα παιδικών ρούχων είναι πολύ αξιολάτρευτα για να αντισταθείς. Γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν σκέφτεσαι να μην χάσεις την ευκαιρία να ντύσεις τα μικρά σου. Ωστόσο, ρούχα επώνυμα σημαίνει

επίσης και ακριβά, και θα πρέπει να υπολογίσεις ότι θα ξοδέψεις ένα πολύ σημαντικό μέρος των χρημάτων του οικογενειακού προϋπολογισμού. Τα ρούχα που θα αγοράσεις σε λίγους μήνες, τα παιδιά σας δεν θα χωράνε στα περισσότερα από αυτά πια. Λοιπόν, τα παιδιά μας μπορούν να φαίνονται υπέροχα με λιγότερο ακριβά ρούχα! Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να ψωνίσετε έξυπνα και να εξοικονομήσετε χρήματα για παιδικά ρούχα.

1. Επιλέξτε Ευέλικτα Κομμάτια Ρούχων

Τα καταστήματα ρούχων συνήθως ντύνουν κούκλες με πλήρη ρούχα, με καπέλα, παπούτσια και αξεσουάρ. Αυτή η στρατηγική, ωστόσο, μας ενθαρρύνει μόνο να κάνουμε περιττές αγορές. Είναι επίσης πιθανό αυτά τα κομμάτια να είναι δύσκολο να συνδυαστούν με τα υπόλοιπα ρούχα των παιδιών σας. Εδώ είναι μερικές καλύτερες εναλλακτικές για παιδικά ρούχα και ρούχα για μωρά:

Αγοράστε Μεμονωμένα Πάνω Και Κάτω. Σκεφτείτε mix and match. Τα κανονικά τζιν , για παράδειγμα, θα λειτουργήσουν με σχεδόν κάθε ωραίο πουκάμισο ή πουλόβερ.Επιλέξτε Αντικείμενα Που Δεν Είναι Εποχής. Ορισμένα είδη ένδυσης θα φαίνονται όμορφα μόνο κατά την περίοδο των γιορτών. Προτιμήστε άνετα ρούχα που θα ταιριάζουν στις περισσότερες ειδικές περιστάσεις ή καιρικές συνθήκες.Αγοράστε Ρούχα ουδέτερα. Είναι δύσκολο να περάσεις ένα ροζ, χνουδωτό παλτό του μεγαλύτερου παιδιού σου στα μικρότερα αδέρφια του. Φροντίστε, λοιπόν, να προτιμάτε ρούχα σε λευκό, γκρι, μαύρο και άλλα παρόμοια ουδέτερα χρώματα.Να Είστε Δημιουργικοί Και Αξεσουάρ. Μια όμορφη κορδέλα, ένα βραχιόλι με χάντρες ή καπέλο μπορούν εύκολα να εντυπωσιάσουν κάθε απλό ντύσιμο!

Λάθη που πρέπει να αποφεύγεται όταν αγοράζετε παιδικά ρούχα στο διαδίκτυο

2. Περιμένετε Για Εκπτώσεις Και Σεζόν Εκπτώσεων

Οι αγορές στις εκπτώσεις είναι ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στα παιδικά ρούχα, καθώς προσφέρουν πολλαπλές εκπτώσεις μέσα στο χρόνο. Και με το σωστό timing, μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε ρούχα από καταστήματα λιανικής ή εκπτωτικά καταστήματα με 60% χαμηλότερη τιμή στην αρχική τους τιμή.

Αυτός ο χρόνος θα ήταν συνήθως ένας ή δύο μήνες πριν τελειώσει μια σεζόν. Έτσι, εάν σκέφτεστε να αγοράσετε χειμωνιάτικα παλτό για τα παιδιά, είναι καλύτερο να ψωνίσετε στις εκπτώσεις στο τέλος της σεζόν πριν από την άνοιξη. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εμπορικά κέντρα ή καταστήματα που προσφέρουν κορυφαίες μάρκες παιδικών ενδυμάτων σε μειωμένες τιμές.

3. Αυξήστε Το Μέγεθος όσο είναι Δυνατόν

Τα μικρά παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό όταν η ανάπτυξη χτυπά. Και έτσι, κατά καιρούς, καλό είναι να αγοράζουμε τα ρούχα τους σε μεγαλύτερα μεγέθη. Η αύξηση του μεγέθους σε εποχιακά ρούχα όπως φούτερ, αδιάβροχα και μπουφάν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε καινούργια για την επόμενη χρονιά. Οι ελαφρώς μεγάλες πιτζάμες είναι πολύ άνετες αλλά και τα μπουφαν παιδικα αγορι μπορούν να φορεθούν λίγο μεγαλύτερα.

4. Προσθέστε Ρούχα Στη Λίστα Επιθυμιών Σας

Αντί να δίνετε παιχνίδια ως δώρα, ζητήστε από την οικογένεια και τους φίλους σας ρούχα ή παπούτσια. Τα γενέθλια και οι αργίες έχουν πιο νόημα όταν ανοίγετε δώρα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά σας. Είναι ακόμα καλύτερο αν το νέο πουκάμισο έχει πάνω τον αγαπημένο τους χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων!

5. Πλένετε Σωστά Τα Ρούχα

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα για τα παιδικά ρούχα, φροντίστε να τα πλένετε με προσοχή. Ελέγξτε την ετικέτα για σωστές οδηγίες πλυσίματος. Διαχωρίστε τα λευκά από τα χρωματιστά ρούχα και στεγνώστε τα με τον παραδοσιακό τρόπο όποτε μπορείτε. Και αν τα παιδιά σας τα λερώσουν κατά λάθος, μην απελπίζεστε! Απλώς χρησιμοποιήστε ένα προϊόν αφαίρεσης λεκέδων ή ελέγξτε αυτό το  άρθρο  για μερικές χρήσιμες συμβουλές αφαίρεσης λεκέδων. Καλό είναι να έχετε ξεχωριστά ρούχα για το σχολείο και το παιχνίδι, επίσης.

8. Μάθετε Βασικές Δεξιότητες Επισκευής

Τέλος, βοηθάει να γνωρίζετε απλές δεξιότητες ραπτικής για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των ρούχων των παιδιών σας. Εάν κανείς στην οικογένεια δεν ξέρει πώς να ράβει, μπορείτε πάντα να ανατρέξετε σε διαδικτυακά σεμινάρια. Με αυτή τη δεξιότητα ζωής, μπορείτε να ράψετε ένα νέο κουμπί ή να διορθώσετε μια σκισμένη ραφή σε χρόνο μηδέν. Εκτός από την εξοικονόμηση χρημάτων, η επισκευή ρούχων συμβάλλει επίσης  στη μείωση της σπατάλης μόδας . Με λίγη εξάσκηση, σύντομα θα εμπλουτίσετε τα ρούχα με χαριτωμένα μπαλώματα!

Είναι αστείο πόσο μπορεί να κοστίζουν τόσο πολύ τα μικρά ρούχα. Κάνοντας όμως πιο έξυπνες επιλογές, τα παιδιά σας μπορούν να γίνουν οι μικροί fashionistas που είναι, με τον τρόπο που ταιριάζει στην τσέπη σας!

Αν ψάχνεις παιδικά ρούχα στην Πάτρα το Mi&Mo είναι η καλύτερη επιλογή, γιατι θα βρεις τεράστια ποικιλία με οικονομικά ρούχα για όλες τις περιστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συμβουλές,symvoules