Τα νέα SUV της Honda – Βρεθήκαμε στην πανελλήνια πρεμιέρα (Sτρίβειν)

Το Sτρίβειν βρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση τριών νέων μοντέλων της Honda. Με τα υβριδικά και το ηλεκτρικό SUV, η Honda εμπλουτίζει τη γκάμα της προσφέροντας πολλές επιλογές.

Όταν εξαπολύεις μια ολομέτωπη επίθεση στον ανταγωνισμό και το κάνεις όχι μόνο με στυλ,

μα κυρίως ρίχνοντας στο ρίνγκ των SUV ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία καινούρια μοντέλα, τότε σίγουρα ακούς στο όνομα… HONDA!

Σε μια κατηγορία οχημάτων όπως τα SUV – ανεξαρτήτως μεγέθους ή κινητήριας μονάδας – τα οποία είναι τόσο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, η Honda επιλέγει να ρίξει στη μάχη 3 ολοκαίνουρια αυτοκίνητα, δύο υβριδικά κι ένα αμιγώς ηλεκτρικό. Ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη μας προσκάλεσε σε μια όμορφη εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του The Ellinikon Experience, με σκοπό να δούμε από κοντά, να μάθουμε τα πάντα και να οδηγήσουμε τα τρία νέα SUV της Honda, το νέο υβριδικό ZR-V, το ηλεκτρικό e-Ny1 και τη ναυαρχίδα CR-V. Η υβριδική αντεπίθεση ξεκίνησε με μοντέλα όπως το CR-V της προηγούμενης γενιάς (δείτε εδώ τη δοκιμή του) και συνεχίστηκε με την έλευση του νέου, υβριδικού Civic. Με τα νέα ZR-V και CR-V να είναι επίσης υβριδικά, η Honda βελτίωσε την αποδοτικότητα του θερμικού μοτέρ και δημιούργησε από την αρχή δύο νέα αυτοκίνητα. Για την ακρίβεια, το CR-V ξεκίνησε από “λευκή κόλλα χαρτί”, ενώ η πλατφόρμα του μικρότερου ZR-V χρησιμοποιεί μέρη του Civic μπροστά και του CR-V πίσω. Έτσι η Honda προσφέρει πλέον το HR-V στην μικρομεσαία κατηγορία C και ZR-V, CR-V στην μεσαία D. Στην ίδια κατηγορία με το HR-V, όμως στην αντίπερα όχθη, αυτή της ηλεκτροκίνησης, βρίσκεται το νέο e-Ny1. Μπορεί με την πρώτη ματιά να μοιάζει υπερβολικά με το HR-V, όμως…

Διαβάστε περισσότερα στο Sτρίβειν και μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να δείτε όλα τα βίντεο δοκιμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα