Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το βράδυ στο Σκορπιό επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δώσουμε οριστικές λύσεις σε ζητήματα που μας απασχολούν.

Το τρίγωνο που σχηματίζει τα ξημερώματα η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μας βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με ενσυναίσθηση και φαντασία.

Μπορούμε να κινηθούμε διαισθητικά σε οικονομικές επιλογές, ενώ στην προσωπική μας ζωή έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε ένα μοναδικό πρωινό στην αγκαλιά του συντρόφου μας.

Αργότερα ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τη Σελήνη δίνοντας μας την ευκαιρία να προχωρήσουμε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα σε επαγγελματικές επιλογές που μας ενδιαφέρουν.

Έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε καλύτερους οικονομικούς όρους την επαγγελματική μας ζωή καθώς το περιβάλλον που κινούμαστε αντιλαμβάνονται την αξία μας και θέλουν να μας ικανοποιήσουν.

Το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύοντας το ένστικτο και το ψυχικό σθένος. Πιθανό είναι να υπάρξουν διεκδικήσεις οικονομικής φύσεως σε σχέση με ζητήματα που μας απασχολούν έντονα.

Καλό είναι να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή που είναι βέβαιο πως θα μας προστατέψει από κακοτοπιές και θα μας οδηγήσει στην καλύτερη δυνατή λύση. Οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές ευνοούνται σημαντικά για αυτό δεν πρέπει να χάσουμε την οποία ευκαιρία μας δοθεί.

Το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Τοξότη αλλάζοντας τη διάθεσή μας καθώς βρίσκουμε και πάλι την αισιοδοξία και την ανεμελιά. Δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε να βρεθούμε με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που έχουμε να δούμε καιρό και να περάσουμε όμορφα μαζί τους.

Η γνώση και οι φιλοσοφικές αναζητήσεις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συζητήσεις καθώς μας δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθούμε και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Οφείλουμε όμως να αφήσουμε στο περιθώριο τον δογματισμό που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτη 17 Ιανουαρίου,triti 17 ianouariou