Τα ζώδια της Δευτέρας 10 Ιουλίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023.

Ο Άρης μετακινείται στην Παρθένο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στρέφουμε

την προσοχή μας στην καθημερινότητα καθώς επιθυμούμε να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και αγγαρείες που μπορεί να έχουμε αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όμως το άγχος κάνει την εμφάνιση του και επηρεάζει την κρίση μας.

Είναι απαραίτητο να αποφύγουμε συγκρουσιακές συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα στον χώρο της δουλειάς. Η επιθυμία να ασχοληθούμε με το σώμα μας βοηθά να προχωρήσουμε σε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και άθλησης πού θα λειτουργήσει ευεργετικά ενεργειακό και ψυχολογικό επίπεδο.

Ο Ερμής από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μέσα στην ημέρα προκαλεί αναταράξεις σε επικοινωνιακό επίπεδο. Καλό είναι να αποφύγουμε τις σκληρές διαμάχες που θα προκαλέσουν ζητήματα σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο δείχνοντας κατανόηση και συμπόνια.

Επίσης είναι προτιμότερο να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας ιδιαίτερα σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς είναι βέβαιο πως οι επιλογές στις οποίες θα μας καθοδηγήσει θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με την Σελήνη στον Κριό νωρίς το πρωί δεν μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με ηρεμία. Εσωτερική ένταση αναδεικνύεται και επηρεάζει την στάση μας σε όλα τα επίπεδα. Είναι προτιμότερο να μην επιτρέψουμε στη νευρικότητα να κυριαρχήσει επηρεάζοντας σημαντικά επαγγελματικές, προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα φτιάχνονται στη διάθεσή μας. Κοινωνικότητα και καλοπέραση μας βοηθούν να αλλάξουμε και να περάσουμε μοναδικά με το ταίρι ή με νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή μας και μας διεκδικεί με έντονο τρόπο.

Διασκέδαση με παρέες μας δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγουμε και να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές βραδιές στον απόλυτο βαθμό.

myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα