Τα ζώδια της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.

Το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Δία στον Ταύρο απογειώνει ψυχολογικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Η μέρα είναι η ιδανική για να προχωρήσουμε στην επίλυση υποθέσεων που μπορεί να μας απασχολούν στο χώρο της δουλειάς. Έχουμε

την δυνατότητα να βρούμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές που θα μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από αγγαρείες και ευθύνες που έχουμε αναλάβει.

Ευθυκρισία και λογική προσέγγιση των πραγμάτων μας δίνουν την δυνατότητα να διακρίνουμε την λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά βοηθώντας μας να είμαστε αποτελεσματικοί σε όλα τα επίπεδα.

Ακόμα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας δώσουν την ευκαιρία να ανοίξουμε τα φτερά μας σε καινούργιες επιλογές. Καλό είναι όμως να μετριάσουμε τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις που δίνουμε γιατί δεν αποκλείεται με υπερβάλλουμε και αργότερα να εκτεθούμε.

Επίσης είναι προτιμότερο να κρατήσουμε μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια που μπορεί να ακούσουμε γιατί το πιθανότερο είναι να μην είναι εφικτό να γίνουν πραγματικότητα.

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο βοηθώντας μας να αφήσουμε στο παρελθόν ένα χρονικό διάστημα έντονης επαγγελματικής δράσης. Επικεντρωνόμαστε κυρίως στο φιλικό περιβάλλον καθώς απολαμβάνουμε τις συζητήσεις και τις κοινές προσπάθειες με τα πρόσωπα που αγαπάμε. Μέσα από τον φιλικό περίγυρο δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα εντυπωσιαστούν από τα όνειρα και τα σχέδια μας. Μπορούν να μας στηρίξουν σε κάθε μας προσπάθεια και να σταθούν αρωγοί σε οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίσουμε.

Καλό είναι όμως να είμαστε δεκτικοί στους γύρω μας αποφεύγοντας να λειτουργήσουμε αλαζονικά σε όσους πιθανά διαφωνούν μαζί μας. Η ανάγκη να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο δεν αποκλείεται να μας ωθήσει σε ομάδες και συλλόγους που το αντικείμενό τους μας ιντριγκάρει. Έτσι έχουμε την δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα ίδια νοοτροπίες και αντιλήψεις και να συνδεθούμε μαζί τους αποφεύγοντας να απομονώσουμε τα συναισθήματα μας.

Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Ζυγό τα ξημερώματα ωθώντας μας να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Διπλωματικότητα και αρμονία χαρακτηρίζουν τις κινήσεις μας σε συνεργασίες και επαγγελματική ζωή, οι επιλογές μας μάς φέρνουν πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των οραμάτων μας.

Αισθηματικά, πιθανό είναι να υπάρξει πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον που έρχεται στη ζωή μας για να μας προσφέρει γαλήνη και συντροφικότητα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου,defteras 25 septemvriou