Τα ζώδια της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2023.

Η Αφροδίτη μετακινείται στον Σκορπιό κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Με την Αφροδίτη

να κινείται από δω και στο εξής στο ζώδιο της αδυναμίας της απωθημένα και ζήλια κάνουν την εμφάνισή τους και επηρεάζουν την προσωπική μας ζωή. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι οι προσωπικές ανασφάλειες δεν επιτρέπουν να λειτουργήσουμε αντικειμενικά απέναντι στο ταίρι μας.

Διαφορετικά, είναι πιθανό να δυναμιτίζουμε την κατάσταση με συμπεριφορές και κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές πάθους αφού η λίμπιντο απογειώνεται. Μετουσιώνοντας την αναστάτωση σε αισθησιασμό είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουμε την πολλή τη συγχώνευση με τον σύντροφό μας και θα αποφύγουμε σφοδρές κόντρες που θα τραυματίσουν την σχέση.

Οικονομικά, η συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία βοηθά να κλείσουμε με επιτυχία οικονομικές συμφωνίες που σχετίζονται με τρίτους και κληρονομικές υποθέσεις. Αφουγκραζόμενοι το ένστικτο μας είναι εύκολο να προχωρήσουμε στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις που θα μας ικανοποιήσουν σε όλα τα επίπεδα.

Η Σελήνη το πρωί μετακινείται στην Παρθένο επικεντρώνοντας την προσοχή μας σε καθημερινές υποχρεώσεις και σε ζητήματα που μας απασχολούν στο χώρο της δουλειάς. Έχουμε την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχουμε αναλάβει καθώς αυτό θα μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από το άγχος.

Η αντίθεση της με τον Κρόνο από τους Ιχθύες αρχικά μπορεί να δώσει την αίσθηση ότι υπάρχουν εμπόδια που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε. Καλό είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο και πως με στωικότητα και ψυχραιμία οφείλουμε να διαχειριστούμε κάθε καθυστέρηση ή παρεμβολή που μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που λειτουργούμε.

Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ερμή από τον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές συζητήσεις και σχεδιασμούς. Επικοινωνιακή δεινότητα και μεθοδικότητα εντυπωσιάζουν φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους.

Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Δία από τον Ταύρο χαρίζει αισιοδοξία και διάθεση για να περάσουμε μοναδικά. Επιτυχημένες οικονομικές συμφωνίες αυξάνουν το εισόδημα αλλά και την αυτοπεποίθησή μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αργά το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη που αυξάνει τον εκνευρισμό. Κόντρες με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να χαλάσουν το κέφι μας επηρεάζοντας δυσάρεστα την εξέλιξη της βραδιάς. Η ψύχραιμη σκέψη θα βοηθήσει να αποφευχθεί κάθε αρνητική έκβαση.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου,defteras 4 dekemvriou