Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Διάφορα οικογενειακά θέματα θα σας κρατήσουν απασχολημένους και σε εγρήγορση στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Δείξτε ψυχραιμία απέναντι σε συγγενείς που σας δημιουργούν εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικότερο τρόπο για να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οικονομικά σκαμπανεβάσματα σας δημιουργούν πονοκέφαλο. Οι εκκρεμότητες

είναι αρκετές και δύσκολες ως προς τη διευθέτησή τους. Συνιστάται προσοχή και συγκέντρωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά της οικογένειας και μια κόντρα οικονομικής φύσεως με τις γυναίκες της οικογένειάς σας ίσως δημιουργήσουν καταστάσεις που δεν θα είναι εύκολο να διευθετηθούν.

ΛΕΩΝ: Εχετε ανάγκη να σας θαυμάσουν και να σας «χειροκροτήσουν». Θα αναζητήσετε την αναγνώριση ακόμα κι αν αυτή δεν σας δίνεται αξιοκρατικά. Προσοχή στις εντάσεις, τόσο στο εργασιακό όσο και στο προσωπικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βαριά η ψυχολογία σας και φαίνεται ότι τίποτα δεν είναι ικανό να σας βγάλει από το τέλμα. Ισως να αναζητήσετε τον προσωπικό σας χώρο και να ησυχάσετε για λίγο.

ΖΥΓΟΣ: Τα γυναικεία πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού σας περιβάλλοντος θα παίξουν αποφασιστικό ρόλο στη διευθέτηση των προβλημάτων σας. Μία γυναίκα σας εκμυστηρεύεται κάποιο πρόβλημά της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επαγγελματική επιτυχία προ των πυλών. Οι κόποι σας ανταμείβονται και οι συνεργάτες δεν μπορούν παρά να αναγνωρίσουν την αξία σας. Εσείς, όμως, σταματήστε να βλέπετε παντού εχθρούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευνοούνται θέματα σπουδών, επιμορφωτικά ταξίδια, αλλά και επαγγελματικά. Η ημέρα εμπεριέχει αρκετές μετακινήσεις. Ενα πρόσωπο από το εξωτερικό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα αισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν είστε από αυτούς που συνηθίζουν να παραμελούν το ταίρι τους, λόγω φόρτου εργασίας, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να το ρυθμίσετε αυτό και να αποφύγετε γκρίνιες.

πηγή: eleftherostypos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα