Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Απριλίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 06 Απριλίου 2023.

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Κριού – Ζυγού λίγο μετά τις 7:30 το πρωί αγγίζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του δευτέρου δεκαημέρου.

Είναι μία σημαντική πανσέληνος

καθώς μας φέρνει αντιμέτωπους αρχικά με πληγές που μπορούν να επουλωθούν μέσα από τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας.

Παράλληλα όμως δεν αποκλείεται οι εξελίξεις ναι ανασύρουν ζητήματα που κρύβουμε καλά μέσα μας ώστε να αντιμετωπίσουμε κατάματα θέματα μειονεξίας που δεν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε επίπεδο συνεργασιών όσο και σε ότι αφορά τις αισθηματικές μας σχέσεις. Έρχονται στην ζωή μας πρόσωπα που θα βοηθήσουν να κλείσουμε ένα σημαντικό κύκλο και θα οδηγήσουν στην προσωπική μας εξέλιξη.

Είναι σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να λειτουργήσουν ευνοϊκά αρκεί να είμαστε έτοιμοι να αναγνωρίσουμε ότι λειτουργεί αποθαρρυντικά μέσα μας και δεν μας επιτρέπει να βιώσουμε τις σχέσεις μας γενικότερα σε όλο τους το φάσμα.

Καταλυτική είναι η παρουσία του Δία από τον Κριό που σχηματίζει σύνοδο με τον ήλιο και δίνει την ευκαιρία μέσα από τις δυσκολίες να αναγνωρίσουμε αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας πιθανό είναι να υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις όπως η επισημοποίηση της ή η συγκατοίκηση με το ταίρι μας που θα βοηθήσουν να απελευθερωθούμε από αισθήματα μειονεξίας και κατωτερότητας.

Έχουμε τη διάθεση να πιστέψουμε στο ταίρι μας όσο και στον εαυτό μας με σκοπό να διαμορφώσουμε ένα ικανοποιητικό περιβάλλον που θα βοηθήσει στην αρμονική λειτουργία της σχέσης. Άλλωστε η οποία εξέλιξη πάτησε στην προσωπική μας ζωή μόνο θετικά μπορεί να μας χαρίσει έστω και μακροπρόθεσμα καθώς αναδεικνύει την ανάγκη να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να εμπιστευτούμε πρόσωπα που θέλουμε να πρωταγωνιστούν στη ζωή μας με κάθε τρόπο.

Σημαντικό ρόλο επίσης σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να παίξει το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που χαρίζει ρομαντισμό, φαντασία, τρυφερότητα στις σχέσεις. Έχουμε την ανάγκη να ζήσουμε το ονειρικό χωρίς αυτό να αλλοιώνει την πραγματικότητα και την εικόνα του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα