Τα ζώδια της Τρίτης 4 Απριλίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 04 Απριλίου 2023.

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μ Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Οι εργασιακές απαιτήσεις είναι αυξημένες καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσουμε στην επίλυση

υποθέσεων που μπορεί να μας ταλαιπωρούν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Έχουμε τη δυνατότητα με την γρήγορη αντίληψη και την αρχή που μας διακρίνουν να βρούμε την κατάλληλη λύση ώστε να ξεπεραστούν εμπόδια και να είμαστε αποτελεσματικοί.

Σημαντικό είναι βέβαια να μην επιτρέψουμε στο άγχος και τη νευρικότητα να μας παρασύρουν σε συμπεριφορές και επικριτικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν έντονα.

Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με την φυσική μας κατάσταση προσπαθώντας να τονώσουμε την ένταση με θετικό τρόπο για εμάς. Ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε ψυχολογικά και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο δίνοντας μας την δυνατότητα να βελτιώσουμε τις συνθήκες στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Δείχνουμε κατανόηση στους συναδέλφους και το ταίρι μας και αυτό βοηθά να εξομαλυνθούν πιθανές εντάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα μας δίνεται η δυνατότητα να ομορφύνουμε την καθημερινότητά της σχέσης μας και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα δημιουργώντας ένα νέο περιβάλλον που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα για την προσωπική μας ζωή.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε το απόγευμα καθώς σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θολώνοντας το τοπίο και την σκέψη μας. Πιθανό είναι να μας προσεγγίσουν πρόσωπα τον επαγγελματικό χώρο του εσκεμμένα θα μας κατευθύνουν κατά το δοκούν.

Οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί σε ότι ακούμε και να μην παρασυρθούμε σε γρήγορες αποφάσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε. Καλό είναι επίσης να κρατήσουμε μικρό καλάθι σε πιθανές υποσχέσεις γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να απογοητευτούμε από την εξέλιξη των πραγμάτων.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 4 Απριλίου,tritis 4 apriliou