Ζώδια: Οικονομικές εκκρεμότητες και συμφωνίες προχωρούν με θετικό τρόπο

Το εξάγωνο του Ερμή από τους Ιχθύες με τον Δία στον Ταύρο λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Είναι μία συνθήκη που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα ιδιαίτερα σε ότι αφορά οικονομικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες

του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να μας ταλαιπωρούν.

Έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε παίρνοντας αποφάσεις που θα μας βοηθήσουν σημαντικά και θα μας δώσουν την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε ότι πιθανά μας αγχώνει και αφορά κυρίως υλικούς πόρους.

Απαραίτητο είναι ακόμα να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις σε προσωπικό επίπεδο.

Μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι με τον άνθρωπό μας ώστε να διαμορφώσουμε ένα θετικό και ασφαλές περιβάλλον στην σχέση μας.

Επιπρόσθετα έχουμε την ανάγκη να ακούσουμε το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει και να κατανοήσουμε τις βαθύτερες ανησυχίες του.

Ότι κι αν προκύψει μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και να προχωρήσουμε σε επόμενα βήματα με αποφασιστικότητα και κέφι.

Η Σελήνη το πρωί μετακινείται στον Σκορπιό, το ζώδιο της πτώσης της. Η εσωστρέφεια είναι εντονότερη από ποτέ καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα που έχουμε καλά κρυμμένα μέσα μας.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε κάθε αρνητική πτυχή του εαυτού μας και να την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό προσπαθώντας να κατευνάσουμε την όποια ανησυχία μας.

Υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικές συμφωνίες και κληρονομικά ζητήματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Αν εμπιστευτούμε την διαίσθησή μας είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσουμε σε επιλογές που θα αποδώσουν τα μέγιστα για εμάς.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην προσωπική μας ζωή αφού είναι εύκολο λόγο της ζήλιας και της καχυποψίας να δυναμιτίσουμε την ατμόσφαιρα. Οφείλουμε να προστατεύσουμε την σχέση μας από σενάρια επιστημονικής φαντασίας που προκαλούν αμφιβολίες και παράλογες σκέψεις.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο ενισχύει τους φόβους και τις αμφιβολίες και δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε στη συμπεριφορές που θα πυροδοτήσουν κόντρες και αντιπαραθέσεις.

Είναι προτιμότερο να αξιοποιήσουμε το ένστικτό μας και να αφήσουμε στο περιθώριο κάθε αρνητική σκέψη που μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές και σφοδρές κόντρες

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζώδια, Οικονομικές,zodia, oikonomikes