«Power 2gether»

13:29 8/2/2012 - Πηγή: Myself

Μία νέα ιδέα στο χώρο της άθλησης αλλάζει τον τρόπο που μέχρι στιγμής βλέπαμε τη γυμναστική κάνοντάς την παιχνίδι για δύο. Το «Power 2gether» αποτελεί έμπνευση της Χριστίνας Στράκαρη η οποία είχε παρατηρήσει ότι είναι ενδιαφέρον να υπάρχει ένας παρτενέρ στη γυμναστική. Ερευνώντας τη συγκεκριμένη ιδέα ανακάλυψε πως υπάρχει ένα αντίστοιχο πρόγραμμα γυμναστικής στην Αμερική και ξεκίνησε να το δουλεύει στο χώρα μας μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα με τον οποίο γνωρίζεται χρόνια και μοιράζονται την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό. 

Οι

ασκήσεις του συγκεκριμένου προγράμματος θα κυκλοφορήσουν αρχικά σε βιντεάκια μέσα από τον διαδικτυακό τόπο της Ελένης Πετρουλάκη, το Asana TV. Στα σχέδια όμως των δύο αθλητών είναι και η κυκλοφορία μίας ειδικής σειράς με DVD του «Power 2gether» η οποία θα πωλείται ξεχωριστά. 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλώντας στο περιοδικό «HELLO!» τόνισε τη θετική επίδραση της συγκεκριμένης μορφής άθλησης στη σχέση των ζευγαριών δήλωσε: «Η γυμναστική με αυτό το πρόγραμμα γίνεται ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Η αρχή βέβαια είναι πάντα δύσκολη, σταδιακά η γυμναστική γίνεται τρόπος ζωής. Το πρόγραμμα, διάρκειας μισής ώρας, απευθύνεται σε αρχάριους αλλά και σε προχωρημένους, καθώς οι ασκήσεις έχουν βαθμό δυσκολίας και είναι αποτελεσματικές. Θεωρώ ότι γυμνάζομαι ίσον αλλάζω τον καθιστικό τρόπο της ζωής μου. Δεν σημαίνει αποκτώ κοιλιακούς, αλλά τονώνω την ψυχολογία μου, ενισχύοντας την καλή μου διάθεση. Είναι γνωστό εξάλλου ότι η γυμναστική είναι αντικαταθλιπτική καθώς όπως και στον έρωτα εκκρίνει τις “ορμόνες χαράς”, τις ενδορφίνες.»

Περισσότερα στο «HELLO!» που κυκλοφορεί

Power 2getherΓιάννης ΣπαλιάραςAsana TVΧριστίνα ΣτράκαρηΗ πρωταθλήτρια κολύμβησης, Χριστίνα Στράκαρη, και ο Γιάννης Σπαλιάρας προτείνουν ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής για… δύο!FitnessyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΓιάννης Σπαλιάρας
Keywords
Τυχαία Θέματα