«Δεν είναι κακό να είσαι μόνος»

10:53 23/3/2012 - Πηγή: Myself

Η Νάντια Μπουλέ έχει αποδείξει ότι διαθέτει τηλεοπτικές ικανότητες και κάνοντας τον δικό της απολογισμό μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν αλλά και για την προσωπική της ζωή. 

«Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ήταν ιδιαίτερη. Ήταν μια χρονιά προσαρμοσμένη στα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Ακριβώς λόγω αυτής της γενικότερης κατάστασης, οι τηλεθεατές –βάζω και τον εαυτό μου μέσα– είχαν ανάγκη από ευχάριστα και ψυχαγωγικά προγράμματα.» δηλώνει η παρουσιάστρια και σχολιάζει την επιτυχία του παιχνιδιού «Black Out»: «Νιώθω χαρά και ικανοποίηση για όλη την ομάδα που δούλεψε

για την εκπομπή. Ήταν απίθανες οι σκηνές που ζήσαμε στα γυρίσματα και ήταν απίστευτη και η αποδοχή των τηλεθεατών από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.»

Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει και τις τηλεοπτικές της φιλοδοξίες: «Να δουλεύω με δημιουργικούς ανθρώπους σε εκπομπές που νιώθω ότι με κάνουν και εμένα καλύτερη. Είμαι κι εγώ προσαρμοσμένη στην εποχή, ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω μακροπρόθεσμα πλάνα, όπως δεν μπορώ να ξέρω αν θα έχω αύριο δουλειά στην τηλεόραση.»

Η Νάντια Μπουλέ αναφέρεται όμως και στη συνεργασία της στο πρωινό του 88,3 Vfm με τη Μαρία Κωνσταντάκη και τον Άρη Καβατζίκη: «Με τη Μαρία έχουμε κλείσει πια τρία χρόνια συνεργασίας και η σχέση μας δεν είναι μόνο επαγγελματική. Στο ραδιοφωνικό μας «παρεάκι» προστέθηκε φέτος ο Άρης, για να έχουμε και τον αντρικό... αντίποδα. Είναι πολύ δυνατή η σχέση που έχουμε με τους ακροατές το πρωί και δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να σου λέει κάποιος ότι ξεκινά την ημέρα του μαζί σου!»

Όσον αφορά στο γεγονός ότι στην προσωπική της ζωή είναι μόνη η Νάντια Μπουλέ υπερασπίζεται την επιλογή της: «Δεν είναι κακό να είσαι μόνος· ίσα ίσα που, πολλές φορές, είναι λυτρωτικό. Είναι πολύ καλύτερο από το να είσαι σε μια σχέση που δεν σε γεμίζει και είναι και πολύ χρήσιμο σε περιόδους που αισθάνεσαι ότι πρέπει να ξαναβρείς τις προσωπικές σου ισορροπίες.»

 

Νάντια Μπουλέδηλώσεις διασήμωνΕΓΩ!WeeklyBlack Out883 VFMΗ Νάντια Μπουλέ μιλώντας στο «ΕΓΩ! Weekly» δηλώνει ότι απολαμβάνει το γεγονός ότι στην προσωπική της ζωή είναι μόνη.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΝάντια Μπουλέ
Keywords
Τυχαία Θέματα