«Δεν πίστευα στο μεγάλο έρωτα μέχρι που γνώρισα τον Τάσο»

00:52 20/1/2012 - Πηγή: Myself

«Τελείωσα τη σχολή του Θεάτρου Τέχνης στα 21 μου χρόνια. Τα πρώτα χρόνια, ζοριζόμουν· δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Ήμουν αρκετά τυχερή, γιατί ήρθε γρήγορα η τηλεόραση. Τα πρώτα χρήματα τα έβγαλα από το “Κλείσε τα μάτια”.»: αναφέρει η Θάλεια Ματίκα μιλώντας για την πρώτη της δουλειά. Η ηθοποιός όμως αποκαλύπτει και το αγαπημένο της μέσο: «Το θέατρο είναι πάνω απ’ όλα. Αυτό είναι η τέχνη του ηθοποιού, γι’ αυτό επιλέγουμε αυτό το επάγγελμα. Το όνειρό μου πάντα ήταν να παίξω στο θέατρο

Η Θάλεια Ματίκα όμως θυμάται και την πρώτη της δουλειά πριν ασχοληθεί με την Υποκριτική: «Μαζί με την κολλητή μου, τη Σοφία Φαραζή, δουλεύαμε στα 19 μας σε beach bar στην Πάρο, για να βγάζουμε το χαρτζιλίκι μας. Πήγαμε για διακοπές και μείναμε τρεις μήνες! Ήταν πολύ ωραία εμπειρία.»

Όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός το πρώτο της ραντεβού με τον σύζυγό της ήταν επαγγελματικό: «Ήταν καθαρά επαγγελματικό το πρώτο μας ραντεβού. Με κάλεσε γιατί έκανε την παραγωγή του έργου. Τότε δεν περνούσε από το μυαλό μας πώς θα εξελισσόταν η σχέση μας. Ο έρωτας ήρθε σιγά σιγά.» Στη συνέχεια η Θάλεια Ματίκα αποκαλύπτει και τον τρόπο που της έγινε η πρόταση γάμου: «Το είχαμε συζητήσει, αλλά ο τρόπος που έγινε ήταν έκπληξη. Έγινε σε ανύποπτο χρόνο, μετά από πρόβα, και μέσα στο σπίτι ήταν όλοι οι φίλοι μας κρυμμένοι! Δεν σου κρύβω πως συγκινήθηκα. Και η πρόταση και το πάρτι που ακολούθησε, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ήταν υπερπαραγωγή! Στο πάρτι, καλωσορίσαμε πολύ αγαπημένους μας ανθρώπους και περάσαμε πολύ όμορφα.»

Η ηθοποιός δεν διστάζει να παραδεχθεί πως προτού γνωρίσει τον σύντροφό της δεν πίστευε στον «μεγάλο έρωτα»: «Στη ζωή μου είμαι ρεαλίστρια και τοποθετώ τη λογική πάνω απ’ όλα. Αυτά τα πράγματα, όμως, δεν λειτουργούν έτσι. Τελικά, η ζωή σου τα αναιρεί όλα. Σήμερα, σαφώς και πιστεύω στο μεγάλο έρωτα.»

 

Θάλεια Ματίκαδηλώσεις διασήμωνΗ Θάλεια Ματίκα μιλάει για το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της, τον πρώτο της μεγάλο έρωτα άλλα και για την πρώτη της δουλειά.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΘάλεια Ματίκα
Keywords
Τυχαία Θέματα