«Δεν θα έλεγα όχι σε μία καριέρα στην ελληνική τηλεόραση»

01:04 17/2/2012 - Πηγή: Myself

Γνωρίσαμε τη Νικόλ Κοτοβός μέσα από τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όμως ήρθε η ώρα να τη γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly». 

«Αν με ρωτήσεις ποια είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου, θα σου πω “η Ελλάδα”!» λέει η Νικόλ Κοτοβός μιλώντας για τη χώρα μας. Η επιχειρηματίας έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την παραγωγή σε τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και με τη διοργάνωση events στις ΗΠΑ και δεν φαίνεται αρνητική στο να κάνει κάτι στην ελληνική τηλεόραση: «Δεν θα έλεγα “όχι”,

γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά πώς σου τα φέρνει η ζωή. Δούλεψα στην αμερικανική τηλεόραση για πολλά χρόνια και το ευχαριστήθηκα. Αυτή τη στιγμή, το μυαλό μου είναι αποκλειστικά σε αυτό που κάνω.»

Η Νικόλ Κοτοβός αφηγείται και τη γνωριμία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Γνωριστήκαμε εντελώς τυχαία. Ήμουν με μια φίλη μου, τις πρώτες ημέρες που είχα έρθει στην Ελλάδα. Το μαγαζί ακόμα χτιζόταν και είχαμε φτιάξει ένα χώρο που τον χρησιμοποιούσαμε για γραφείο. Τότε ερχόμουν κάθε μέρα και επέβλεπα τις ετοιμασίες. Κάποια στιγμή, έπεσε ο ένας πάνω στον άλλο και γνωριστήκαμε. Χαθήκαμε για πολύ καιρό και μετά από μήνες ήρθε ξανά και μιλήσαμε. Αυτό ήταν.» Ακόμα η επιχειρηματίας αποφεύγει να ορίσει με λέξεις τη σχέση της με τον Έλληνα παρουσιαστή: «Δεν μπορείς να περιγράψεις τα πράγματα με λέξεις και να τα καθορίσεις. Μια φίλη μου ψυχολόγος μου έμαθε κάτι καλό. Σε μια σχέση, υπάρχουν τρεις άνθρωποι: εσύ, εκείνος και η σχέση. Έτσι, αν θέλεις η σχέση να επιτύχει, πρέπει να φροντίζεις και τα τρία. Πρέπει να ξέρεις πώς να φροντίζεις τον εαυτό σου και πώς να φροντίζεις τον άλλο, ώστε να φροντίσεις μετά και τους δύο μαζί. Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, είσαι χαρούμενη και ισορροπημένη, θα πάρεις κάτι παρόμοιο.»

 

Νικόλ Κοτοβόςδηλώσεις διασήμωνΓρηγόρη ΑρναούτογλουΗ Νικόλ Κοτοβός είναι μόλις δύο χρόνια στην Ελλάδα κι έχει καταφέρει να επιτύχει τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΝικόλ Κοτοβός
Keywords
Τυχαία Θέματα