«Διάλεξα να γίνω ηθοποιός για να έχω επιτυχία στα κορίτσια»

00:12 10/3/2012 - Πηγή: Myself

Ο Άκης Σακελλαρίου είναι λιγομίλητος, σεμνός, αλλά ουσιαστικός και με άποψη. Στη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» δεν διστάζει να σχολιάσει από την πολιτική καθημερινότητα μέχρι τον καλλιτεχνικό χώρο.  

«Απεχθάνομαι την πολιτική. Απεχθάνομαι και τους πολιτικούς. Προτιμώ ανθρώπους που να διοικούν τουλάχιστον δίκαια μια επιχείρηση. Είναι απογοητευτική η κατάσταση. Εμείς προχωρήσαμε στην άνοιξη και οι πολιτικοί έχουν μείνει στο χειμώνα.» δηλώνει ο Άκης Σακελλαρίου για την πολιτική και τους πολιτικούς.

Σύμφωνα με τον ίδιο για να γίνει κάποιος ηθοποιός διαχρονικός αυτό που χρειάζεται

είναι η πίστη σε κάποιες διαχρονικές αξίες γιατί το ταλέντο δεν αρκεί. 

Σίγουρα κάνει εντύπωση ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να γίνει ηθοποιός: «Διάλεξα να γίνω ηθοποιός για να έχω επιτυχία στα κορίτσια. Στην πορεία, κατάλαβα ότι, όπως όλα τα επαγγέλματα, έτσι και αυτό έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Μπορώ να σας πω ότι το αγαπώ... Τώρα, γιατί το κάνω και αν το κάνω καλά, είναι άλλο θέμα.» 

Ο ίδιος δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τον εαυτό του κλειστό ως άνθρωπο και εξηγεί: «Ας πούμε ότι είμαι μοναχικός και γίνομαι περισσότερο κοινωνικός όταν βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Εκεί είμαι ανοιχτός επειδή μου είναι οικείο το περιβάλλον. Όσον αφορά την Αθήνα, έχω το σύνδρομο που έχουν όλοι όσοι έρχονται στην πρωτεύουσα από κάποια άλλη περιοχή. Δεν έχω τη διαχυτικότητα και τη σιγουριά που χρειάζεται.»

Αναζητώντας τον ΑττίκΆκης Σακελλαρίουδηλώσεις διασήμωνΟ Άκης Σακελλαρίου με αφορμή την παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ», αναλύει μέσα από τη δική του οπτική τις αξίες του χθες και του σήμερα στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly».CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΆκης Σακελλαρίου
Keywords
Τυχαία Θέματα