«Έχω φτάσει σε σημείο αυτοκτονίας μια φόρα…»

19:14 15/2/2012 - Πηγή: Myself

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν καλεσμένη σήμερα το μεσημέρι η Λιάνα Κανέλλη. Η πολιτικός μίλησε για την κατάσταση της χώρας με το δικό της χαρακτηριστικό λόγο.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο θέμα που είχε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη λίγο νωρίτερα για την δωρεά οργάνων.  «Με διαλύει ότι

μπορεί ένας γονιός να θάψει το παιδί του. Δεν μπορώ να δω ούτε σε καρτούν να βασανίζονται παιδάκια. Έφτασα στην αυτοκτονία μια φορά στη ζωή μου και με γλίτωσε ένας συνάδελφος. Ήταν σε ρεπορτάζ στη Ρουάντα που περπατούσα και δεξιά , αριστερά ήταν τυλιγμένα σε πανάκια κορμιά παιδιών από 2-3 μηνών μέχρι 4 χρόνων. Ένιωθα αδύναμη, με πατούσε κάτω το κακό. Αυτό δεν το αντέχει κανένας άνθρωπος. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει το θεό του.»

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μάθει από τη Λιάνα Κανέλλη τι πρέπει να κάνουμε σαν λαός και αν πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι: «Προτείνω να αμφισβητήσετε τα πάντα και να ακούσετε την εμπειρία σας σε οποιαδήποτε ηλικία βρίσκεστε. Αν δε ξέρεις τι λάθος έκανες πως θα πας στο αύριο; Στην Ευρωζώνη μας έβαλαν οι λεφτάδες. Η χώρα μας ανήκει στους λίγους. Αυτή η Ευρώπη πρέπει να διαλυθεί, να είναι Ευρώπη των λαών, όχι να καθορίζει κάποιος τι θα έχεις. Είμαστε πιόνια των δανειστών μας. Αυτό το “Ναι σε όλα” κατέστρεψε εμάς τα παιδιά μας και το μέλλον τους. Προηγείται η ζωή το πληθυσμού αλλά αν έρθει ο ξένος δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα,  θα σου πάρει και το βρακί. Θα τρακάρουν το φορτηγό “Ελλάς”, θα ψοφήσουμε εμείς που είμαστε μέσα, δε θα μας βοηθήσουν οι δανειστές μας και με την ασφάλεια θα πάρουν καινούριο. Ιερά κόκκαλα έπεσαν για να μπορούμε να μιλάμε εμείς σήμερα.»

Η Λιάνα Κανέλλη αναφέρθηκε και στης εκλογές που θα προβεί η χώρα « Στις πιθανές εκλογές του Μαρτίου φοβάμαι ότι θα γίνει “Λυκομαχία”. Πρέπει να προβούμε σε εκλογές. Οι πολιτικοί δε θέλουν εκλογές γιατί θέλουν να επιβάλουν το μνημόνιο. Ο κόσμος δεn πρέπει να πληρώσει το χαράτσι.» Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι πρέπει να είμαστε  αισιόδοξοι, να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να κοιτάξουμε τον ήλιο.

 

Λιάνα ΚανέληΕλένη Μενεγάκηοικονομική κρίσηχαράτσιαυτοκτονίαH Λιάνα Κανέλλη καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη δεν έκρυψε την οργή της για τα δεδομένα της εποχής.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnonoΛιάνα ΚανέληΕλένη Μενεγάκη
Keywords
Τυχαία Θέματα