Εκτός «Dancing» λόγω περιοδείας

15:12 14/3/2012 - Πηγή: Myself

Όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι τελικά ο Γιώργος Λιανός εκείνος που θα μας μεταφέρει τον παλμό από τα παρασκήνια του «Dancing with the stars ΙΙΙ». Ο υπερδραστήριος Γιώργος, αν και ήταν φαβορί για την παρουσίαση των backstage, αναγκάστηκε να αρνηθεί την πρόταση του καναλιού, καθώς έχει προγραμματίσει να κάνει περιοδεία στο πλευρό της Γλυκερίας. Βέβαια γενικότερα το πρόγραμμά του είναι αρκετά φορτωμένο αυτό τον καιρό και λόγω των προετοιμασιών για τη βάφτιση της κόρης του, Αρυάννας, στην Αμερική.

Έτσι επειδή φοβήθηκε ότι δεν θα μπορέσει

να τα συνδυάσει όλα και να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του σόου, είπε όχι. Αυτή η τελευταία εξέλιξη ξαναέβγαλε στο τραπέζι των υπεύθυνων του καναλιού το ενδεχόμενο να είναι και πάλι γυναίκα παρουσιάστρια στα παρασκήνια του χορευτικού σόου, αν και η παραγωγή προτιμά φέτος να κάνει την ανατροπή και να είναι άντρας. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε τόσο το φύλο όσο και το όνομα του ανθρώπου που θα είναι backstage στο σόου. 

 

Dancing with the stars ΙΙΙΓιώργος ΛιανόςΟ Γιώργος Λιανός δεν θα μπορέσει να καλύψει τα backstage του show αφού θα βρίσκεται σε περιοδεία με την Γλυκερία.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΓιώργος Λιανός
Keywords
Τυχαία Θέματα