Ένα «καυτό» σχόλιο για τη Νατάσα

17:33 13/2/2012 - Πηγή: Myself

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε με την παρέα της στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου. Όπως ήταν αναμενόμενο η τραγουδίστρια πλησίασε με το μικρόφωνο τη συνάδελφό της ζητώντας της να πει ένα τραγούδι με τον κόσμο που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί να ξεσπάει σε χειροκροτήματα. Η γοητευτική Έλενα πήρε το μικρόφωνο και απολογούμενη που δεν θα τραγουδούσε είπε πως είναι λίγο κρυωμένη και πως θα ήταν άδικο για τους μουσικούς και για τους συναδέλφους της να τραγουδήσει σε αυτή την κατάσταση. Η γοητευτική Έλενα όμως δέχτηκε το μικρόφωνο γιατί ήθελε να κάνει ένα σχόλιο για τη φίλη της Νατάσα Θεοδωρίδου: «Να με συγχωρέσετε που δεν θα τραγουδήσω... Όμως θέλω να πω κάτι... Πόσο ... ήσουν στα Madwalk... Σου πάνε τα κόκκινα χείλη! Τράβα λοιπόν μια κόκκινη γραμμή με κόκκινα χείλη και κάν’ τα όλα. Σ' αγαπώ πολύ... Είσαι φίλη μου, είσαι αδερφή μου.» Η Νατάσα Θεοδωρίδου έμεινε με το στόμα ανοιχτό από την έκπληξη για το σχόλιο της φίλης της και έβαλε τα γέλια τη στιγμή που το μαγαζί ξέσπασε σε χειροκροτήματα και σφυρίγματα επικροτώντας το σχόλιο της Έλενας. 

Το βίντεο από το μαγαζί προβλήθηκε και από την εκπομπή «Πρωινό Mou» με τον Γιώργο Λιάγκα να αναλαμβάνει το σχολιασμό του περιστατικού: «Εμένα με ξένισε πάντως. Συμφωνώ ότι η Θεοδωρίδου είναι μια ωραία γυναίκα για την ηλικία της. Είμαι προχωρημένος αλλά σε μερικά πράγματα είμαι λίγο πουριτανός. Δεν τα κατακρίνω αλλά με ξένισε.»

 

Έλενα ΠαπαρίζουΝατάσα ΘεοδωρίδουMadWalkΠρωινό mouΤι κομπλιμέντο έκανε η Έλενα Παπαρίζου στην αγαπημένη τραγουδίστρια αφήνοντάς την με το στόμα ανοιχτό;CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΈλενα Παπαρίζου
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Myself