«Πολλές φορές ένας μικρότερος άντρας είναι πιο αντράκι …»

14:43 13/2/2012 - Πηγή: Myself

Για τον 4χρονο γιο της Αλέξανδρο μίλησε η Έλλη Κοκκίνου στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά: «Κάνουμε φοβερές συζητήσεις. Είμαι υπέρ της αλήθειας και έχω  συζητήσει μαζί του για το χωρισμό με τον πατέρα του με την βοήθεια παιδοψυχολόγου. Το έχει ως δεδομένο προς το παρόν αλλά είμαι προετοιμασμένη και για τις ερωτήσεις που θα έρθουν.  Κάθε πρωί με ξυπνάει με ένα φιλί και αναλύουμε τα

όνειρα που έχουμε δει. Έχει άποψη για τόσο για το ντύσιμο μου όσο και για το δικό του, τις περισσότερες φόρες μαλώνουμε. Γνωρίζει το επάγγελμα μου αλλά του τη σπάει που είμαι αναγνωρίσιμη. Όταν μου ζητούν αυτόγραφα στο δρόμο νευριάζει,  μου λέει “σου έχω πει χίλιες φορές ότι αυτό που κάνεις δε μου αρέσει” ζηλεύει και με διεκδικεί.» Η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε επίσης πως και οι δικοί της γονείς χώρισαν όταν εκείνη ήταν επτά ετών και είχε την ίδια συμπεριφορά ως προς τη μητέρα της ενώ όσον αφορά στην προσωπική της ζωή και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου δήλωσε: «Μου αρέσει η οικογένεια και η συντροφικότητα αλλά δε θα έκανα εύκολα δεύτερο γάμο. “Φτιάχνω τη ζωή μου” δε σημαίνει “παντρεύομαι” και μια σοβαρή σχέση δε σημαίνει ότι πρέπει να οδηγηθεί σε γάμο. Σοβαρή σχέση είναι “σέβομαι τον συνάνθρωπο μου και μπορώ να συνυπάρξω αρμονικά μαζί του”.» 

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη ανέφερε: «Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο και είμαστε πολύ καλά. Δεν περίμενα να διαρκέσει τόσο. Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση. Αν κρατήσει η σχέση αρκετά χρόνια και βγει κάτι καλό από κει και πέρα ξέρεις τι κάνεις. Με σχολιάζουν περισσότερο επειδή το λέω δημόσια.» Υπερασπιζόμενη την επιλογή της η αγαπημένη τραγουδίστρια δήλωσε: «Ξέρω πολλές γυναίκες που τα έχουν με μικρότερους και ζουν την καθημερινότητα τους. Πολλές φορές ένα μικρότερος σε ηλικία είναι πιο αντράκι από τους μεγαλύτερους και αντιμετωπίζει τις καταστάσεις πιο ώριμα.» 

Η Έλλη Κοκκινου όμως εκτός από καλή μαμά και σύντροφος είναι και μία επιτυχημένη τραγουδίστρια η οποία όμως αγχώνεται για το μέλλον: «Με αγχώνει πάρα πολύ το μέλλον. Δεν πετάω χρήματα και σκέφτομαι πολύ καλά πριν κάνω κάποια οικονομική κίνηση γιατί δε ξέρω τι θα μου ξημερώσει. Έχω ένα παιδί που πρέπει να πάει σε ένα καλό σχολείο και να σπουδάσει. Θέλω να του προσφέρω πολλά.» 

Σίσσυ Σιδηροπούλου

Πρωινό mouΈλλη ΚοκκίνουΓιώργος Μπόγρηςδηλώσεις διασήμωνΣτην εκπομπή «Πρωινό mou» ήταν καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας η Έλλη Κοκκίνου μιλώντας για το γιο της αλλά και για την προσωπική της ζωή. CelebrityyesnoyesnoΈλλη Κοκκίνου
Keywords
Τυχαία Θέματα