Έσπασε την σιωπή του

18:14 28/3/2012 - Πηγή: Myself

Κατηγορηματικός ήταν ο Γιώργος Νταλάρας στην εμφάνισή του στην εκπομπή «Το κουτί της Πανδώρας» αναφερόμενος στους ανθρώπους που διογκώνουν τηλεοπτικά το θέμα της βίας στις συναυλίες που έδωσε. Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα ο ίδιος αποκάλεσε όσους δίνουν τηλεοπτικές προεκτάσεις σε τέτοια γεγονότα ημι-κοσμική τηλεοπτική συντεχνία που πρεσβεύεται από την ιδέα της αριστερόστροφης σάχλας, η οποία συνεταιρίζεται και φλερτάρει με τους κουκουλοφόρους και όταν αυτή προεκτείνεται αρκετά, γίνεται εθνική! Τέλος ο Γιώργος Νταλάρας υποστήριξε και επισήμανε γιατί δεν εγκατέλειψε την σκηνή λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο αθώος δεν φεύγει μπροστά στο άδικο. Δεν έχω ν’ αποδείξω κάτι. Τ’ ό, τι δουλεύω και εργάζομαι, νομίζω κάνω αυτό που όλοι οι δημιουργικοί  Έλληνες, θα ‘θελαν να κάνουν στη ζωή τους» 

 

Γιώργος ΝταλάραςΤο Κουτί της Πανδώραςδηλώσεις διασήμωνΤην απάντηση του έδωσε μέσα από την εκπομπή «Το Κουτί της Πανδώρας» ο Γιώργος Νταλάρας για τη βία που δέχτηκε στις συναυλίες.CelebrityyesnoΣίσσυ ΣιδηροπούλουnonoΓιώργος Νταλάρας
Keywords
Τυχαία Θέματα