«Θα συνεχίσουμε ες αεί με τη Μαρία ως τηλεοπτικό δίδυμο»

17:56 28/3/2012 - Πηγή: Myself

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχουν καταφέρει στο πέρασμα του χρόνου να κατορθώσουν να κρατήσουν ανεπηρέαστη τη φιλία τους και τη συνεργασία τους αλλά και να μην αλλάξουν καθόλου λόγω της δημοσιότητας και της προβολής μέσα από την τηλεόραση. Οι παρουσιαστές του «Φώτης + Μαρία Live» μίλησαν στο περιοδικό «HELLO!» για την ανανέωση του συμβολαίου τους με το STAR.

«Ανανεώσαμε το συμβόλαιό μας με το Star, έχουμε πολύ καλή σχέση με το κανάλι και ξέρω ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε ό,τι κι αν μας ζητηθεί. Για παράδειγμα δεν θα είχα πρόβλημα να ξεκινάει η εκπομπή δύο ώρες νωρίτερα.» αναφέρει ο Φώτης Σεργουλόπουλος ενώ η Μαρία Μπακοδήμου λέει: «Αν και το συμβόλαιό μας με το Star Channel κανονικά λήγει τον Αύγουστο εμείς ανανεώσαμε ήδη το συμβόλαιό μας από τα μέσα της σεζόν για 1 συν 1 χρόνο. Αυτό, όπως είναι φυσικό, μας δίνει μεγάλη ανακούφιση αλλά και ασφάλεια για το μέλλον.»

Σχολιάζοντας την κατάσταση της ελληνικής τηλεόρασης οι δύο επιτυχημένοι παρουσιαστές λένε: «Την κατάσταση της ελληνικής τηλεόρασης τη βλέπω… φτωχική! (Γέλια) Είναι και πιο άγρια συνολικά η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, οπότε τα πράγματα είναι εφιαλτικά και το κλίμα πολύ κακό.» αναφέρει η Μαρία Μπακοδήμου ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει: «Για μένα είναι απρόβλεπτη γιατί μέσα στη σεζόν ανακαλύπτεις συνεχώς πολλά πράγματα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τις εξελίξεις και να συνεχίζουμε να δουλεύουμε όσο μπορούμε και όσο μας αφήνουν.»

Μαρία ΜπακοδήμουΦώτης Σεργουλόπουλοςδηλώσεις διασήμωνΗ Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχολιάζουν στο περιοδικό «HELLO!» τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΦώτης + Μαρία
Keywords
Τυχαία Θέματα