Φορέστε… τις μάσκες

00:17 22/2/2012 - Πηγή: Myself

Μάσκες προσώπου

» Αποτελούν προϊόντα τα οποία είναι απαραίτητα για την περιποίηση της επιδερμίδας. Υπάρχουν σε πολλές μορφές, ανάλογα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας, τις ανάγκες σας και το προσωπικό σας γούστο. Οι πιο συνηθισμένες είναι εκείνες που απλώνονται σε παχύ στρώμα πάνω στο πρόσωπο και απορροφούνται ή στεγνώνουν μέσα σε 20 λεπτά. Άλλες, πάλι, κυκλοφορούν σε μορφή κρέμας ή μάσκας απολέπισης και ξεβγάζονται, αφού δράσουν επαρκώς στην επιδερμίδα. Ανάλογα με τη σύστασή τους, οι μάσκες μπορούν να διακριθούν σε αργιλώδεις, υδροκολλοειδείς, γαλακτωματοποιημένες κ.ά.

Μάσκες μαλλιών

»

Απαραίτητο στάδιο της εβδομαδιαίας περιποίησης των μαλλιών σας, καθώς τα αναζωογονούν, τα ενυδατώνουν και τα τρέφουν σε βάθος. Υπάρχουν μάσκες για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, για λιπαρά ή μεικτά μαλλιά, για βαμμένα μαλλιά ή για μαλλιά που χρήζουν αναδόμησης και προστασίας. Επιπλέον, αν ανήκετε στις πιο... δημιουργικές, δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε τη μάσκα της αρεσκείας σας κατ’ οίκον, και μάλιστα με τα πιο υγιεινά τρόφιμα που διαθέτετε.

3 need to know tips

- Παρασκευάστε μόνη σας την ιδανική μάσκα προσώπου κατά της ακμής, χρησιμοποιώντας λάδι καμφοράς, σαπουνόχορτο και γιαούρτι. Θεωρείται ιδανική για χρήση μία με δύο φορές την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν. 

- Αποφύγετε τη χρήση μάσκας προσώπου ή μαλλιών πάνω από δύο φορές την εβδομάδα, γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αντίθετα. Επομένως,... μέτρον άριστον! 

- Αναμείξτε μπανάνα, πλήρες γιαούρτι, ελαιόλαδο, μέλι και αιθέριο έλαιο ylang ylang και δημιουργήστε μια μοναδική μάσκα θρέψης, ιδανική για κάθε τύπο μαλλιών.

μάκσες προσώπουμάσκες μαλλιώνπρόσωποσώμαΟι μάσκες προσώπου και μαλλιών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εβδομαδιαίας προσωπικής σας φροντίδας. Ανακαλύψτε ποιες ταιριάζουν στον τύπο και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας.TipsyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!Weeklynono
Keywords
Τυχαία Θέματα