Γλυκόξινες γλασαρισμένες φτερούγες

16:53 4/12/2012 - Πηγή: Myself

1. Αφαιρούμε την άκρη της κάθε φτερούγας με κοφτερό μαχαίρι. Κόβουμε κάθε φτερούγα στα δύο. Αραδιάζουμε τα κομμάτια σε πυρίμαχο σκεύος.

2. Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά της μαρινάδας. Τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν. Περιχύνουμε με τη μαρινάδα τις φτερούγες. Ανακατεύουμε καλά, να βραχούν όλες.

3. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε το σκεύος μία νύχτα στο ψυγείο, να μαριναριστούν καλά οι φτερούγες.

4. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 C. Βγάζουμε τις φτερούγες από τη μαρινάδα και τις αραδιάζουμε σε ρηχό ταψάκι. Τις ψήνουμε για 25΄-30΄, μέχρι να ροδίσουν καλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα