Γράφει νέο μυθιστόρημα

13:43 30/1/2012 - Πηγή: Myself

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε ρόλο συγγραφέα παρουσίασε πριν από μερικές μέρες το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Μακιγιαρισμένοι Φόβοι» με αφορμή την έκδοσή του ο παρουσιαστής μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για όλα όσα τον έκαναν να γράψει, για τα επόμενα σχέδιά του αλλά και για τη σχέση του με τη Νικόλ Κοτοβός και τις παραφρασμένες δηλώσεις του.

Από τις πρώτες αποκαλύψεις που κάνει ο παρουσιαστής-συγγραφέας είναι πως το συγκεκριμένο βιβλίο είναι το πρώτο που εκδόθηκε και πως έχει γράψει και κάποια

άλλα βιβλία τα οποία δεν έχει εκδώσει ακόμα. Ο λόγος για ένα μυθιστόρημα το οποίο έχει χαρακτήρα θρίλερ και για ένα παραμύθι. Μάλιστα ο Γρηγόρης Αρναούτολου αναφέρει πως το μυθιστόρημα έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε σενάριο και σκέφτεται να το στείλει σε έναν διαγωνισμό που γίνεται στο Λος Άντζελες κάθε Μάρτιο με σενάρια τα οποία στέλνονται μέσω internet. 

Ο αγαπημένος παρουσιαστής σχολίασε επίσης πρόσφατα δημοσιεύματα το οποία τον ήθελαν να δηλώνει πως είναι ερωτευμένος. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στη συνέντευξή του δεν έκανε ποτέ κάποια τέτοια δήλωση καθώς θεωρεί πως είναι πολύ νωρίς για να κάνει τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις και πως με τη Νικόλ είναι ακόμα σε φάση γνωριμίας αφού είναι μαζί μόλις δυόμιση μήνες. 

Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βασιζόμενος στις εμπειρίες που έχει συγκεντρώσει μέσα από την εκπομπή του «Όμορφος Κόσμος» συνέκρινε το πώς βιώνουν την παρούσα κατάσταση οι Έλληνες των πόλεων και της επαρχίας καταλήγοντας πως η επαρχία δεν έχει νιώσει αυτό που ζουν η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και οι άλλες μεγάλες πόλεις.

Γρηγόρης ΑρναούτολουΜακιγιαρισμένοι Φόβοιδηλώσεις διασήμωνΝικόλ ΚοτοβόςΣε συνέντευξή του σε κυριακάτικο φύλλο εφημερίδας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για το πρώτο του βιβλίο και για τα επόμενα σχέδιά του.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΓρηγόρης Αρναούτολου
Keywords
Τυχαία Θέματα