«Η μοναξιά με βολεύει πολύ»

01:04 3/2/2012 - Πηγή: Myself

«Πρέπει να είσαι ταπεινός για να εξελιχθείς ως ηθοποιός. Γενικότερα, στην τέχνη χρειάζεται ταπεινότητα. Αν επαναπαυτείς και πεις “το έχω”, τελείωσες. Αν αφεθείς, είναι σίγουρο ότι θα καταστραφείς» αναφέρει η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Το τανγκό των Χριστουγέννων».

Η Βίκυ Παπαδοπούλου εξηγεί και το λόγο για τον οποίο επέλεξε να γίνει ηθοποιός: «Είμαι ένα παιδί που παίζει. Αγαπώ πάρα πολύ το παιχνίδι. Θρέφομαι –κυρίως ψυχικά– από αυτό. Η δουλειά μου είναι ένα είδος ψυχανάλυσης στον εαυτό μου. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να καλυτερεύσω τον εαυτό μου.» Η ηθοποιός μιλάει και για την απόφασή

της να γραφτεί στη δραματική σχολή: «Στην αρχή, αποφάσισα να γραφτώ στη σχολή όχι για να καταπολεμήσω τους φόβους μου αλλά για να δω πώς λειτουργεί ο κινηματογράφος. Μου άρεσε ο χώρος και ήθελα να πάρω τα απαραίτητα εφόδια. Η σχολή, όμως, με “ξεκλείδωσε” ως άνθρωπο, με βοήθησε να εκφραστώ και να ισορροπήσω. Ξαφνικά, άρχισα να νιώθω καλά με τον εαυτό μου και είπα ότι θα μείνω. Η σχολή, επίσης, μου έμαθε ότι πρέπει να παλέψεις και να δουλέψεις πολύ για να επιβιώσεις. Αυτό έχω σκοπό να κάνω.»

Όπως αποκαλύπτει η ίδια έχει κάνει ελάχιστες φιλίες στο χώρο, κυρίως με ανθρώπους με τους οποίους έχει δουλέψει μαζί για καιρό η ηθοποιός παραδέχεται παράλληλα ότι αρκετές φορές η συστολή της έχει παρερμηνευθεί ως σνομπισμός όμως δηλώνει: «Όποιος μένει σε αυτό είναι δικό του πρόβλημα.»

Η Βίκυ Παπαδοπούλου όμως απαντάει και στην ερώτηση για το εάν θεωρεί τον εαυτό της μοναχικό: «Η μοναξιά με βολεύει πολύ. Φοβάμαι μόνο να μην τη συνηθίσω. Ευτυχώς, έχω αγαπημένους ανθρώπους δίπλα μου, που ξέρω ότι θα είμαι μια ζωή μαζί τους.»

 

 

Βίκυ Παπαδοπούλουδηλώσεις διασήμωνΗ Βίκυ Παπαδοπούλου μιλάει από καρδιάς, με ένα ρομαντισμό που θα μπορούσε να είναι βγαλμένος από παραμύθι για τη δουλειά, τους έρωτες και τη ζωή της.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΒίκυ Παπαδοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα