«Ή θα το αποσύραμε ή θα αλλάζαμε στίχο»

16:03 26/1/2012 - Πηγή: Myself

 

Το καινούριο τραγούδι της Τάμτα «Άκου την καρδιά»  κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες όμως αποσύρθηκε άμεσα. Και επανακυκλοφόρησε με τίτλο «Νιώσε την καρδιά» και διαφορετικούς στίχους. Τον λόγο εξήγησε και η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter «Αυτές τις μέρες, πήρα πολλά μηνύματα με ερωτήσεις σχετικά με το καινούριο μου κομμάτι. Περίμενα την επίσημη απόφαση της εταιρίας μου για να σας απαντήσω και τώρα είμαστε έτοιμοι. Συμπτωματικά, δημιουργήθηκε ένα θέμα με την πνευματική ιδιοκτησία σε ένα μικρό κομμάτι των στίχων.

Οφείλουμε να προστατεύουμε και να σεβόμαστε τους δημιουργούς. Είχαμε την επιλογή να το αποσύρουμε τελείως το κομμάτι ή να αλλάξουμε τον στίχο. Επειδή όμως πιστεύουμε πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι, η ομάδα μου κι εγώ αποφασίσαμε να αλλάξουμε τους στίχους, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα ιδιοκτησίας. Ελπίζω το τραγούδι “Νιώσε την καρδιά” να το αγαπήσετε κι εσείς όπως προλάβαμε ήδη και το αγαπήσαμε εμείς». Η μουσική είναι του Αντώνη Σκόκου και Breatkraft ενώ οι στίχοι της Βίκυς Γεροθόδωρου. 

Σίσσυ Σιδηροπούλου

 

ΤάμταΆκου την καρδιάδηλώσεις διασήμωνΗ Τάμτα μίλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποσύρθηκε το νέο της κομμάτι. Celebrityyesnonono
Keywords
Τυχαία Θέματα