«Κρίμα που με έχασες»

13:43 6/3/2012 - Πηγή: Myself

Στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Έλλης Κοκκίνου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό mou» την Ελισάβετ Σπανού η οποία μπορεί όσο καιρό ήταν με τον Αντώνη Σρόιτερ να ήταν φειδωλή στις δηλώσεις της όμως από τότε που χωρίσανε σε κάθε ευκαιρία μιλάει για εκείνον. 

«Είμαι σε φάση καφάσι» δήλωσε η τραγουδίστρια και σχολίασε πως δεν θα ξαναφορέσει πουκάμισα για να μην γίνουν παραλληλισμοί με τις γυναίκες που αλλάζει σαν τα πουκάμισα

ο Σρόιτερ. Η Ελισάβετ Σπανού αποκάλυψε πως μετά από τη συγκεκριμένη δήλωση που είχε κάνει όταν της ζήτησαν από την εκπομπή «Πρωινό mou» να δώσει Όσκαρ σε κάποιον ο Αντώνης Σρόιτερ επικοινώνησε μαζί της στέλνοντάς της μήνυμα και λέγοντάς της: «Τι είπες πάλι; Θα με κυνηγούν και θα λένε ότι αλλάζω τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα.» 

Φαίνεται όμως πως η τραγουδίστρια θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα αφού σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το τι θα έλεγε στο πρώην σύντροφό της αν τον συναντούσε απάντησε: «Θα του έλεγα κρίμα που με έχασες, έχεις κάνει πολύ μεγάλο λάθος στην ζωή σου». 

Σχολιάζοντας τους άντρες της ελληνικής σόουμπιζ η Ελισάβετ δήλωσε: «Ο Σρόιτερ μου αρέσει. Παιδιά αυτός μου άρεσε, με αυτόν τα έφτιαξα! Πέρα από αυτό, συμπαθέστατος είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος».

Ελισάβετ ΣπανούΑντώνης ΣρόιτερΠρωινό mouΔημήτρης ΟυγγαρέζοςΗ Ελισάβετ Σπανού έστειλε το δικό της μήνυμα στον Αντώνη Σρόιτερ μέσα από τις τηλεοπτικές κάμερες.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΕλισάβετ Σπανού
Keywords
Τυχαία Θέματα