«Με τη Gisele γίνομαι καλύτερος άνθρωπος»

00:28 10/2/2012 - Πηγή: Myself

Έχουν περάσει πέντε μήνες που ο Στράτος Τζώρτζογλου αποφάσισε να αλλάξει χώρα και να μείνει για μόνιμα στην Αμερική. Για την εμπειρία της ζωής εκεί ο ηθοποιός δήλωσε αποκλειστικά στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly»: «Είναι πολύ όμορφη η ζωή εδώ. Αισθάνομαι θλίψη, παρ’ όλα αυτά, για όσα περνάει η χώρα μας. Το Λος Άντζελες μού δίνει τη δυνατότητα να αποστασιοποιηθώ από τα προβλήματα και να δω με καθαρό μάτι ότι η Ελλάδα χρειαζόταν να περάσει ένα είδος κάθαρσης. Η διάβρωση

στο κοινωνικό σύστημα είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν. Πρέπει να περάσει η χώρα μέσα από αυτή την επώδυνη περίοδο, για να επανέλθει το φως. Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε μια νέα αρχή.»

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει και λεπτομέρειες από τη ζωή του στο Λος Άντζελες: «Έχω πάει στα στούντιο του Aaron Speiser, ο οποίος έχει την Jennifer Lopez, αλλά και της Ivana Chubbuck, που έχει αναλάβει τον Brad Pitt, τον George Clooney και τόσους άλλους μεγάλους και διάσημους ηθοποιούς και σταρ.» ενώ παράλληλα μας ενημερώνει πως έχει πάρει ήδη την πράσινη κάρτα και μόλις πάρει και την άδεια εργασία θα μπορέσει να διεκδικήσει και κάποιους ρόλους.

Η παρέα του στην Αμερική φαίνεται να έχει αρκετά έντονο το ελληνικό στοιχείο αφού όπως λέει και ο ίδιος: «Κάνω παρέα με τον Αλέξη Γεωργούλη, όπως και με τον Χρήστο Βασιλόπουλο, που πάμε και στην ίδια σχολή. Βλέπω επίσης τον Νίκο Μαστοράκη.»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου όμως μοιράζεται και λεπτομέρειες για τη σχέση του με την γνωστή φωτογράφο Gisele Lubsen: «Έχουμε δεθεί πάρα πολύ. Υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ μας. Η Ζιζέλ ήρθε την κατάλληλη εποχή στη ζωή μου. Γνωριστήκαμε πέρυσι. Έχουμε ψυχική επαφή. Είναι πολύ όμορφο να μπορείς να βρεις ένα σύντροφο να σε νιώθει σε κάθε σου βήμα. Ευγνωμονώ το Θεό που το ζω. Χωρίς να θέλω να λέω μεγάλα λόγια, ζω πολύ όμορφα με τη Ζιζέλ. Πριν από εκείνη, η καρδιά μου ήταν «κλειδωμένη». Μαζί της, γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.» 

 

Στράτος ΤζώρτζογλουΕΓΩ!Weeklyδηλώσεις διασήμωνGisele LubsenΟ Στράτος Τζώρτζογλου εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αμερική και αποκαλύπτει τα σχέδιά του για το μέλλον.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΣτράτος Τζώρτζογλου
Keywords
Τυχαία Θέματα