«Μου αρέσει να μένω μόνη μου»

14:34 21/3/2012 - Πηγή: Myself

Η Αριέτα Μουτούση ήταν η καλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό Mou» το πρωί της Τρίτης. Η ηθοποιός δήλωσε χαμογελαστή  πως είναι πάντα αισιόδοξη και όχι μίζερη ενώ αναφέρθηκε και στα παιδικά της χρόνια λέγοντας: «Γεννήθηκα στη Γαλλία. Είμαι η πρωτότοκη δίδυμη και έχουμε με την αδερφή μου έναν τέταρτο διαφορά, αλλά μοιάζω περισσότερο με την αδερφή μου Αλέξια. Τεσσάρων χρόνων ήρθαμε στην Ελλάδα και μείναμε στο Κολωνάκι. Οι αδερφές

μου ήταν σημαντικές για μένα στη ζωή μου». 

Η Αριέτα Μουτούση μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τον γιο της αλλά και την αγάπη του για τα φίδια: « Ο γιος μου λατρεύει  τα φίδια. Από μικρό τον πήγαινα παντού. Κάποια στιγμή στη Γλυφάδα άνοιξε ένας κήπος με ερπετά και έπαθε έρωτα. Από 3 μέχρι 6 χρόνων μου ζητούσε να του αγοράσω φίδι, έτσι αναγκάστηκα και του αγόρασα. Ο γιος σπούδασε στο εξωτερικό και τώρα βρίσκεται Ελλάδα. Μιλάει περισσότερο με τον πατέρα του γιατί αυτός επιμένει περισσότερο στο να επικοινωνεί μαζί του. Εγώ είμαι πιο διακριτική.» 

Η επιτυχημένη ηθοποιός δήλωσε πως δεν είπε ποτέ όχι σε ένα δεύτερο παιδί αλλά όπως υποστήριξε και η ίδια δεν ήρθε, ενώ για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου ανέφερε: «Πότε δεν λες ποτέ αλλά μου αρέσει να μένω μόνη μου.» Για τον πρώην σύζυγο της είπε χαρακτηριστικά: «Κάνουμε ταξίδια μαζί. Είναι λίγο περίεργο και εγώ το βρίσκω περίεργο και το καταλαβαίνω. Σ’ εμάς  φαίνεται φυσιολογικό. Όταν έχεις μια σχέση με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να τον ξεγράψεις πόσο μάλλον όταν έχει και ένα παιδί μαζί του. Η ζωή μου έφερε αυτόν. Πάνω από όλα είναι το παιδί. Από τη στιγμή που έρχεται στον κόσμο πρέπει να έχει τον πατέρα του και την μητέρα του.»

Η Αριέτα Μουτούση αποκάλυψε πως λατρεύει τα Ρωσικά. Μάλιστα πέρυσι έκανε Πάσχα σε Ρώσικη εκκλησία στην Αγγλία με την μητέρα της και μετά έφαγαν οι δύο τους σε Ρώσικο εστιατόριο. Την αγαπημένη ηθοποιό την συναντούμε τώρα στην παράσταση που πρωταγωνιστεί «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης».

 

Αριέτα ΜουτούσηΠρωινό mouδηλώσεις διασήμωνΚαλεσμένη σήμερα (21/03) στην εκπομπή «Πρωινό mou» ήταν η Αριέτα Μουτούση η οποία μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για τα παιδικά της χρόνια.CelebrityyesnoΣίσσυ ΣιδηροπούλουyesnoΑριέτα Μουτούση
Keywords
Τυχαία Θέματα