«Μου έχουν ζητήσει στο δρόμο να έρθουν να με δουν δωρεάν και το έκανα»

15:04 29/3/2012 - Πηγή: Myself

Στην κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι» μίλησε η Χάρις Αλεξίου σχολιάζοντας την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο, την πολιτική επικαιρότητα αλλά και τη μεγάλη αδυναμία που έχει στο γιο της. 

«Ο κόσμος με σταματά και μου μιλά με ευγένεια στο δρόμο. Ποτέ δεν με έχουν ενοχλήσει» δήλωσε η Χάρις Αλεξίου αναφερόμενη στην αγάπη του κόσμου και στον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζουν οι θαυμαστές της. Η ερμηνεύτρια μάλιστα αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχουν υπάρξει άνθρωποι οι οποίοι της ζήτησαν

να την ακούσουν δωρεάν και εκείνη ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους: «Μου έχουν ζητήσει στο δρόμο να έρθουν να με δουν δωρεάν και το έκανα». Κάνοντας τον δικό της απολογισμό στα 40 χρόνια πορείας της στο χώρο η Χάρις Αλεξίου δήλωσε: «Δεν κατάλαβα πώς πέρασαν τα 40 χρόνια που τραγουδάω. Έζησα πολύ δυνατές στιγμές στη δουλειά μου». Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα αλλά και τη στάση της απέναντι στις επερχόμενες εκλογές η ερμηνεύτρια είπε: «Θα ψηφίσω δυστυχώς και λέω δυστυχώς γιατί θα ήθελα να μπορώ να ψηφίσω πρόσωπα και όχι κόμματα. Δεν θέλω να βγαίνουν πλέον κυβερνήσεις, χωρίς να συμμετέχω με την ψήφο μου. Μου έχουν γίνει προτάσεις αλλά δεν το δέχτηκα ποτέ αυτό». 

Τέλος, αναφερόμενη στο γιο της δεν μπόρεσε να κρύψει το καμάρι της για εκείνον: «Καμαρώνω όταν τον βλέπω να προχωράει στη δουλειά του. Είναι πολύ ικανός και ταλαντούχος. Στο παρελθόν έχουμε συνεργαστεί».

Χάρις ΑλεξίουΚορίτσια για σπίτιδηλώσεις διασήμωνΗ Χάρις Αλεξίου μίλησε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» για την αγάπη του κόσμου αλλά και για την πολιτική επικαιρότητα.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΧάρις Αλεξίου
Keywords
Τυχαία Θέματα