«Θα τα καταφέρουμε. Οι Έλληνες έχουν περάσει πολύ πιο δύσκολες περιόδους.»

13:34 29/3/2012 - Πηγή: Myself

Η κάμερα του Star συνάντησε τον Σάκη Ρουβά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν φύγει για Θεσσαλονίκη όπου θα εμφανίζεται με τους Onirama. Ο επιτυχημένος pop-star ρωτήθηκε για την αποστολή της Ελλάδας και της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision:

«Την Ελευθερία την ξέρω από το X-Factor! Ξέρω πως είναι πολύ ταλαντούχα, όπως και η Ήβη. Και είναι πολύ ωραίο που φέτος πάνε δύο κορίτσια τα οποία έχουν βγει από το X-Factor», ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε πως «ποτέ στην Eurovision δεν υπάρχουν προγνωστικά, και όποτε έγιναν “έπεσαν έξω”. Όλα θα εξαρτηθούν από τους συνυποψήφιους». Ο Σάκης Ρουβάς εξέφρασε και την άποψη του σχετικά με το budjet της Ελληνικής αποστολής για  τον φετινό διαγωνισμό «Αν είναι να σωθούμε από τις περικοπές της Eurovision, ας γίνουν πολλές περικοπές. Δεν είμαι ο αρμόδιος για να σου πω το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδος, αλλά αυτό που αισθάνομαι και μπορώ να σου πω είναι ότι θα τα καταφέρουμε. Οι Έλληνες έχουν περάσει πολύ πιο δύσκολες περιόδους». Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης  δήλωσε πως θα ψηφίσει στις φετινές εκλογές: «Ναι, θα ψηφίσω. Δεν μπορώ να σου πω ποιον, αλλά δεν είναι λύση να μην ψηφίσω. Και κανείς να μην ψηφίσει και πάλι η χώρα θα κυβερνηθεί, οπότε το από ποιους θα κυβερνηθεί πρέπει να το επιλέξουμε» είπε χαρακτηριστικά. 

 

Σάκης Ρουβάςeurovisionδηλώσεις διασήμωνΑισιόδοξος είναι στις δηλώσεις του ο Σάκης Ρουβάς για το μέλλον της χώρας μας.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΣάκης Ρουβάς
Keywords
Τυχαία Θέματα