«Ο Ηλίας Ψινάκης θα ήταν μια καλή μεταμόρφωση για το FAB5»

17:39 29/2/2012 - Πηγή: Myself

Ο επιτυχημένος hairstylist Τρύφωνας Σαμαράς είναι σήμερα (29/2) καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη «Movies and Stars» που θα προβληθεί από το MTV στις 20.00. O Τρύφωνας Σαμαράς μιλάει τόσο για την σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη όσο και για πιο προσωπικά του θέματα. 

Στην κριτική του Ηλία Ψινάκη απαντά: «Το FΑΒ 5 έχει τελειώσει και εγώ δεν έχω κάτι μαζί του. Όταν ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε

να τον σταματήσει, τότε στεναχωρήθηκα που εξέφερε την άποψή του για μένα. Εγώ ξέρω ότι ήταν απόφαση του καναλιού να φύγει από την εκπομπή. Μίλησε για μένα και είπε ο, τι εγώ και ο χαρακτήρας μου δεν του ταιριάζουν. Μίλησε πολύ υποτιμητικά! Εγώ του απαντώ, σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Όταν όμως συνεργάζεσαι με την Τζούλια Αλεξανδράτου, τότε καταλαβαίνεις πιο είναι το επίπεδο του καθενός! Όταν κάνεις παρέα με ανθρώπους τέτοιου τύπου, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Δεν θα ήθελα να ξαναμιλήσω μαζί του. Δεν με αφορούν οι εξηγήσεις.» 

Ο Τρύφωνας Σαμάρας στη συνέντευξή του μιλάει και  για τον Λάκη Γαβαλά:  «Ο Λάκης είναι ένας φοβερός άνθρωπος. Το αν δεν τα κατάφερε με την επιχείρησή του είναι άσχετο. Τώρα είναι καλύτερα, μιλήσαμε.» 

Όσο για τους κακούς λύκους της ζωής του αναφέρει: «Έχω αισθανθεί  “κοκκινοσκουφίτσα” στο δάσος με έναν λύκο. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Τον κακό τον λύκο τον έδιωξα όμως με τον χαρακτήρα μου. Ο χαρακτήρας μου είναι αυτός που τον απέτρεψε. Δεν είμαι άνθρωπος που έχω μάθει να κάνω ίντριγκες. Δεν επιζώ από αυτό. Έχω μάθει να κάνω καλά τη δουλειά μου, να ακούω την οικογένειά μου, έχω αρχές από το σπίτι μου.» 

Ο hairstylist μιλάει επίσης για  το «Dancing» αλλά και το πώς αντιμετωπίζει τα κακεντρεχή σχόλια όπως «μαϊντανός» προς το πρόσωπο του: «… το ομολογώ, γουστάρω την TV! Δεν ξέρω γιατί με χαρακτηρίζουν έτσι. Δεν το σκέφτομαι, δεν με στεναχωρεί, όταν μπαίνεις σε έναν χορό, χορεύεις!»

Στην ερώτηση του Γιώργου Σατσίδη τι πιστεύει για το σεξ απαντά : «Το sex μου αρέσει. Μου αρέσει πολύ. Ο ιδανικός σύντροφος για μένα, δεν είναι ο πανέμορφος. Χρειάζεται η ομορφιά, αλλά δεν είναι αυτό. Για γάμο δεν είμαι ακόμα έτοιμος, αλλά όταν μεγαλώσω γιατί όχι. Από την άλλη το να υιοθετήσεις ένα παιδί, είναι πολύ σοβαρό, το παιδί δεν είναι παιχνίδι. Θα μπορούσα μόνο αν είχε τη μητέρα του.»

 Ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλάει ακόμη και για τα μαλλιά του Ηλία Ψινάκη λέγοντας χαρακτηριστικά « Ο πιο κακοχτενισμένος είναι ο Ψινάκης. Πρέπει επειγόντως να φύγει από το μακρύ το μαύρο, να το κόψει, να κάνει μια αλλαγή. Ο Ηλίας θα ήταν μια καλή μεταμόρφωση για το FAB 5. Δεν μου αρέσει το look του, όταν περνάς και κάποια ηλικία πρέπει να ανανεώνεσαι, το look του είναι “πασέ”. Θα άλλαζα όμως και το ντύσιμο του, θα το έκανα πιο μοντέρνο, ίσως με σακάκι και χαμηλοκάβαλο παντελόνι.»

Τρύφωνας ΣαμαράςΓιώργος ΣατσίδηςFΑΒ 5Καλεσμένος του Γιώργου Σατσίδη σήμερα (29/2) στην εκπομπή «Movies and Stars» είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΤρύφωνας Σαμαράς
Keywords
Τυχαία Θέματα