Οι 10 Νέοι Beauty κανόνες του 2012!

00:18 23/1/2012 - Πηγή: Myself

1. Θα αφαιρώ πάντα το μακιγιάζ πριν ξαπλώσω!

Ο καθαρισμός του προσώπου αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στάδια για να διατηρηθεί η επιδερμίδα φρέσκια, ενυδατωμένη και απολύτως λαμπερή. 

2. Θα πω το μεγάλο «ναι» σε ολοκαίνουργιες τάσεις μακιγιάζ!

Το διαχρονικό μαύρο eyeliner, καθώς και το μαύρο μολύβι ματιών, δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Το μόνο που αλλάζει είναι ο τρόπος χρήσης τους. Δοκιμάστε με τόλμη τις ολόφρεσκες τάσεις και εξασφαλίστε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

3. Θα επενδύσω σε πολυχρηστικά προϊόντα!

Θεωρούνται

ιδανικά για εσάς που είστε πολυάσχολη και ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Προμηθευτείτε τα κατάλληλα πολυχρηστικά προϊόντα, χάρη στα οποία εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα!

4. Θα αποφύγω το καθημερινό λούσιμο, γιατί φθείρει και αδυνατίζει την τρίχα, προκαλώντας ξηρότητα και έντονο φριζάρισμα.

Αν έχετε ιδιαίτερη αδυναμία στην κόμη σας και θέλετε να προμηθεύεστε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, δεν έχετε παρά να καταλήξετε στα παρακάτω. Με αυτά, θα αποφύγετε το καθημερινό λούσιμο και τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν λάμψη και βελούδινη απαλότητα.

5. Θα ενισχύω τη διατροφή μου με συμπληρώματα διατροφής.

Αφού συμβουλευτείτε το γιατρό σας, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τα απολύτως φυσικά συμπληρώματα διατροφής που διατίθενται σχεδόν σε όλα τα φαρμακεία, για να τονώσετε τον οργανισμό, το δέρμα ή τα νύχια σας.

6. Θα φροντίζω καθημερινά την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

Τα μάτια προδίδουν τόσο την κούραση όσο και τη διάθεση, με αποτέλεσμα να χρήζουν καθημερινής περιποίησης, και μάλιστα με τα πιο προσεγμένα προϊόντα.

7. Θα φροντίσω ώστε να έχω πάντα άψογο μανικιούρ, ακόμα κι αν τα νύχια μου δεν είναι βαμμένα.

Αποτελεί ένδειξη καθαριότητας. Τα νύχια οφείλουν να είναι πάντα περιποιημένα, ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να τα βάψετε στην αγαπημένη σας απόχρωση.

8. Αντιηλιακή προστασία... ανεξαρτήτως εποχής

Ακόμα και κατά τη χειμερινή περίοδο, επιβάλλεται να προστατεύετε την επιδερμίδα σας από την ηλιακή ακτινοβολία. Σπεύστε να αποκτήσετε είτε την αντιηλιακή κρέμα προσώπου που ανταποκρίνεται στον τύπο σας είτε μια κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας.

9. Θα χρησιμοποιώ μάσκα μαλλιών τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Αν τα μαλλιά σας υποφέρουν από ξηρότητα, σπάσιμο της τρίχας και φριζάρισμα, ειδικά τις περιόδους που τα βάφετε, δεν έχετε παρά να χρησιμοποιείτε μάσκα μία με δύο φορές την εβδομάδα.

10. Θα ενισχύσω τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου µου µε έξυπνα τρικ µακιγιάζ.

Τελειοποιήστε το σχήμα των φρυδιών σας με το αντίστοιχο μολύβι στη σωστή απόχρωση, ή απλώστε πούδρα σε σκόνη στα χείλη πριν το κραγιόν ή το λιπ γκλος, ώστε το προϊόν να διατηρηθεί περισσότερη ώρα.

 

μακιγιάζtips ΟμορφιάςομορφιάπρόσωπομαλλιάσώμαΕμπνευστείτε και ανανεώστε το look σας ακολουθώντας τους κανόνες.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!Weeklynono
Keywords
Τυχαία Θέματα