«Όταν ξεκινούσα εγώ, τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα»

12:45 17/4/2012 - Πηγή: Myself

Η Κατερίνα Λέχου ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση «Ο φυλακισμένος της διπλανής πόρτας» και αναφέρει για την παράσταση σε συνέντευξή της στο 7 ΜΕΡΕΣ TV-ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ: «Ένας άνθρωπος, περίπου στα πενήντα του, χάνει τη δουλειά του και όπως καταλαβαίνετε το τοπίο που αντιμετωπίζει είναι πολύ δύσκολο για να αρχίσει κάτι καινούργιο. Επίσης, η γυναίκα του αναγκάζεται να εργαστεί, ενώ μέχρι πρότινος ήταν μόνο σύζυγος και μητέρα. Το καλό του έργου είναι ότι ενώ περιγράφει μία δεινή κατάσταση, οι ήρωες, περνώντας

από διάφορες ψυχολογικές καταστάσεις, καταλήγουν να έρθουν πιο κοντά. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο ένας είναι εκεί για τον άλλον ουσιαστικά. Όλο αυτό που τους συμβαίνει τους φέρνει πιο κοντά. Έτσι γίνεται πάντα, το κακό φέρνει μαζί του κι ένα καλό, αρκεί να το δεις.»

Αναπολώντας το ξεκίνημά της στο χώρο η Κατερίνα Λέχου αναφέρει: «Όταν ξεκινούσα εγώ, τα πράγματα δεν ήταν πιο εύκολα, αλλά και πιο ξεκάθαρα. Ο στόχος μας ήταν να παίξουμε ένα μικρό ρόλο, να πούμε μια ατάκα. Γνωρίζαμε ότι η πορεία μας θα ήταν πολύ αργή.»

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρεται και στο γεγονός ότι είναι ανάδοχος σε παιδιά στην Γκάνα και εξηγεί αυτή της την απόφαση: «Στην αρχή ήταν μια ασυνείδητη απόφαση. Μια απόφαση που παίρνουν οι άνθρωποι του δυτικού κόσμου για να κοιμούνται ήσυχα. Σκέφτηκα ότι ξοδεύουμε τόσα χρήματα δεξιά κι αριστερά και ότι θα μπορούσα να διαθέσω ένα ποσό και γι’ αυτόν το σκοπό. Σιγά σιγά όμως άρχισα να ενημερώνομαι και να καταλαβαίνω ακριβώς τι συμβαίνει, με αποκορύφωμα το ταξίδι που έκανα. Τότε διαπίστωσα πόσο άνισος είναι αυτός ο κόσμος. Πόσο συνυπεύθυνοι είμαστε και πόσο μας αφορά όλους. Όλα είναι μια αλυσίδα. Αν κάποιος δεν μπορεί να επιβιώσει στη χώρα του, θα έρθει σε σένα.»

Κατερίνα ΛέχουΟ φυλακισμένος της διπλανής πόρταςδηλώσεις διασήμωνΗ Κατερίνα Λέχου εμφανίζεται από την Κυριακή του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Ο φυλακισμένος της διπλανής πόρτας».CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό 7μέρεςTVyesnoΚατερίνα Λέχου
Keywords
Τυχαία Θέματα