«Πολλές φορές, τον φοβάσαι τον έρωτα»

00:37 13/1/2012 - Πηγή: Myself

Ο Παναγιώτης Μπουργιούρης πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του», στο θέατρο «Μουσούρη» και μιλώντας για τη δουλειά του στο περιοδικό «HELLO!» αναφέρει: «Τη δουλειά του ηθοποιού δεν την κάνει κάποιος που δεν την αγαπάει. Αγαπάμε πολύ τη δουλειά μας, κι έχουμε μεγάλο πάθος και ενθουσιασμό, όταν βρίσκουμε μεγάλη έμπνευση σ’ έναν ρόλο, σ’ ένα έργο ή μια συνεργασία. Μας κινητοποιεί και μπορούμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει και αισθανόμαστε ότι τρέχουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες!» Ο ηθοποιός χαρακτηρίζει την παράσταση στην οποία συμμετέχει μία πρόκληση: «Σαφέστατα είναι μια πρόκληση, καθώς είναι γραμμένο ώστε ο ηθοποιός να εναλλάσσεται με πολλούς χαρακτήρες κατά τη διάρκεια της παράστασης. Πολλές φορές το παρομοιάζω σαν ένα πλεκτό, από το οποίο αν φύγει ένας πόντος, θα ξηλωθεί όλος ο ιστός. Από την άλλη, είναι από τα θεατρικά έργα, τα οποία απαιτούν όλη τη «ζογκλερική» διάθεση, την οποία μπορείς να έχεις ως ηθοποιός. Φυσικά, σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα της παράστασης παίζει και η χημεία που έχουμε με τους βασικούς συντελεστές. Τον Κρατερό και τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος μας σκηνοθέτησε. Θεωρώ πως αν δεν υπήρχε αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.»

Η αβεβαιότητα η οποία είναι χαρακτηριστική της εποχής μας είναι χαρακτηριστική και του επαγγέλματός του: «Στο δικό μας επάγγελμα, η αβεβαιότητα υφίσταται από την ώρα που ξεκινάμε, ανεξαρτήτως της κατάστασης της χώρας. Δεν σκέφτομαι λοιπόν ότι δουλεύω, αλλά ότι είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω τη συγκεκριμένη δουλειά. Είχα προτάσεις και γι’ άλλες συνεργασίες, που όμως τις απέρριψα, διότι πίστεψα ότι κι εγώ ο ίδιος δεν θα μπορέσω να τις εκπροσωπήσω.»

Περιγράφοντας τον ιδανικό τύπο γυναίκας για εκείνον αναφέρει: «το χαρακτηριστικό, το οποίο έχω διακρίνει από κάποιες σχέσεις που έτυχε να έχω στη ζωή μου, είναι η επικοινωνία. Να αισθάνομαι ότι ο άνθρωπος που έχω απέναντί μου, με γεμίζει απόλυτα! Εν κατακλείδι, επικοινωνία, γοητεία και απλότητα είναι τα στοιχεία τα οποία μπορούν να με κερδίσουν σε μια γυναίκα.»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης παραδέχεται πως κάποια από τις συντρόφους του ήταν η γυναίκα της ζωής του το λάθος timing όμως ήταν εκείνο που τον έκανε να μην παντρευτεί. Ο ίδιος μιλώντας για τον έρωτα και τις δικές του αποφάσεις αναφέρει: «πολλές φορές, τον φοβάσαι τον έρωτα, διότι μπορεί να σε απορροφήσει και να τα παρατήσεις όλα!»

Παναγιώτης ΜπουγιούρηςΠέτρες στις τσέπες τουδηλώσεις διασήμωνΜε αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μιλάει για την κρίση και τον έρωτα.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΠαναγιώτης Μπουγιούρης
Keywords
Τυχαία Θέματα