«Στον πραγματικό κόσμο δεν υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά.»

17:25 14/3/2012 - Πηγή: Myself

Η σχέση του με τη μουσική άρχισε από πολύ μικρή ηλικία, όταν ξεκίνησε σπουδές κλασικής κιθάρας. Δεν είχε σκεφτεί ότι κάποια στιγμή θα γινόταν τραγουδιστής περισσότερο φανταζόταν τον εαυτό του ως επαγγελματία κιθαρίστα όμως η ζωή του εξελίχθηκε διαφορετικά. Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε στο «HELLO!» για τη σημερινή κατάσταση στην ελληνική δισκογραφία και για τη σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη με την οποία δηλώνει ερωτευμένος.

Σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική μουσική βιομηχανία ο Μύρωνας Στρατής αναφέρει: «Τα πράγματα είναι γενικότερα άσχημα στην Ελλάδα, πόσο μάλλον για τη μουσική. Η κατάσταση είναι πλέον οριακή για όλους μας. Δεν υπάρχει πια δισκογραφία έτσι όπως τη γνωρίσαμε, δεν υπάρχουν δισκοπωλεία και είναι επιστημονική φαντασία το να επενδύσει μια εταιρεία σε έναν νέο άνθρωπο. Άλλωστε δεν υπάρχουν πλέον και χρήματα για να γίνουν τέτοιες ενέργειες. Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιβιώσεις σε αυτόν το χώρο είναι να έχεις πολύ γερό στομάχι.»

Όταν ρωτάνε τον τραγουδιστή για ποιο λόγο η σύντροφός του συμμετέχει στα βιντεοκλίπ του εκείνος απαντάει χιουμοριστικά: «Δεν μου παίρνει καθόλου χρήματα, γι’ αυτό συμμετέχει! (Γέλια) Πέρα από την πλάκα στα βιντεοκλίπ περνάμε πολύ ωραία γι’ αυτό και φροντίζουμε να ευχαριστιόμαστε όσο περισσότερο γίνεται τη διαδικασία των γυρισμάτων.»

Ο ίδιος δεν πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά και δηλώνει χαρακτηριστικά: «Στον πραγματικό κόσμο δεν υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά. Όλες οι σχέσεις θέλουν χρόνο και προσπάθεια.»

Μυρωνας ΣτρατήςΜαίρη Συνατσάκηδηλώσεις διασήμωνΟ Μύρωνας Στρατής μίλησε στο περιοδικό «HELLO!» για τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη αλλά και την κρίση στο χώρο του.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!nonoΜύρωνας Στρατής
Keywords
Τυχαία Θέματα