Συμμετέχει σήμερα σε φιλανθρωπικό μαραθώνιο

01:03 31/3/2012 - Πηγή: Myself

Σήμερα (Σάββατο, 31/03) η Φαίη θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» που διοργανώνει η Wind Ελλάς για την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. 

Η φιλανθρωπική της δράση, άλλωστε, είναι γνωστή και η ίδια δεν θα μπορούσε να λείπει από το συγκεκριμένο

κάλεσμα.

Αυτή την εποχή η Φαίη Σκορδά διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της καθώς μπορεί να είμαστε ήδη στα μισά της δεύτερης σεζόν, η ίδια όμως δεν έχει λόγο να αγχώνεται για το μέλλον της στο τηλεοπτικό τοπίο. Και αυτό γιατί τα νούμερα τηλεθέασης, τόσο στο γενικό όσο και στο νεανικό κοινό, μόνο χαμόγελα και αισιοδοξία φέρνουν. Αν και οι φήμες τη θέλουν του χρόνου να μην παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα το «Πρωινό mou», ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει αποφασιστεί, καθώς οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου τους θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι.

Προς το παρόν, η Φαίη απολαμβάνει τα παιχνίδια και τις βόλτες με το γιο της, Γιάννη, που σε λίγες ημέρες θα γίνει ενός έτους, ενώ προετοιμάζει τη βάπτισή του, που, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει στις αρχές του καλοκαιριού στον τόπο καταγωγής της παρουσιάστριας, στα Άνω Πορόια Σερρών.

Όσο για τις διακοπές του Πάσχα, η παρουσιάστρια με τον Γιώργο Λιάγκα προγραμματίζουν να τις περάσουν μαζί με την οικογένεια της Φαίης στο Κιλκίς.

 

Περισσότερα στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» που κυκλοφορεί

Φαίη ΣκορδάΗ Φαίη Σκορδά διανύει την πιο δημιουργική και ευτυχισμένη φάση της ζωής της πάντα όμως βρίσκεται κοντά σε όσους έχουν ανάγκη τη βοήθειά της.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklynonoΦαίη Σκορδά
Keywords
Τυχαία Θέματα