«Το πρωινό του ΑΝΤ1 είναι πανεπιστημιακής βάσεως»

18:28 9/1/2012 - Πηγή: Myself

Στα παλιά λημέρια του επέστρεψε σήμερα το πρωί ο Νίκος Μουτσινάς καθώς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1». Ο παρουσιαστής τρία χρόνια μετά από το «κόψιμο» της δικής του εκπομπής στο κανάλι του Αμαρουσίου επέστρεψε στο πλατό του πρωινού έχοντας απέναντί του αυτή τη φορά την πρώην συμπαρουσιάστριά του Κατερίνα Ζαρίφη. «Το Κατερινάκι (σ.σ. Ζαρίφη) δεν άντεξε να μη γυρίσει να καθαρίσει τον τόπο του εγκλήματος και εγώ έρχομαι για να το τσεκάρω» είπε ο ηθοποιός-παρουσιαστής σχολιάζοντας τη δική του παρουσία στην εκπομπή σε σχέση με την επιστροφή της πρώην συνεργάτιδάς του στο κανάλι. 

Ο

Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως αισθάνεται περίεργα που βρίσκεται ενώ αποκάλυψε πως στο πρωινό των Καραμεροχαριτάτων δεν είχε πάει καλεσμένος όχι επειδή δεν ήθελα αλλά απλά επειδή δεν έτυχε. 

Από τη συνέντευξή του όπως ήταν φυσικό δεν έλειψαν και οι μικρές και μεγαλύτερες σπόντες προς το κανάλι με πιο ενδιαφέρον ίσως τον χαρακτηρισμό που απέδωσε στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 απευθυνόμενος στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Το πρωινό του ΑΝΤ1 είναι πανεπιστημιακής βάσεως». Όταν του ζητήθηκε να απαντήσει με ειλικρίνεια σε μία ερώτηση δήλωσε: «Δεν είμαι σίγουρος για την ειλικρίνεια στην ελληνική τηλεόραση» ενώ σχολιάζοντας δικές του δηλώσεις που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις κατά καιρούς είπε: «Δεν έχω πει πράγματα που έχω μετανιώσει έχω πει πράγματα που δεν αρέσανε». 

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε όμως και για τις μέρες λίγο πριν κοπεί η πρωινή εκπομπή του με την Κατερίνα Ζαρίφη. Θυμήθηκε πως λίγες μέρες πριν είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη δηλώνοντας πως περνάει πολύ ωραία στο stand up comedy που έκανε εκείνη την εποχή γιατί στο πρωινό λίγο ζορίζονται. Ο ηθοποιός-παρουσιαστής ευχήθηκε να μην ήταν αυτή η αιτία που αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές πριν την ώρα τους. 

Κάνοντας τη δική του ανασκόπηση στην τηλεοπτική του πορεία ο Νίκος Μουτσινάς κατέληξε πως η πιο δύσκολη στιγμή του  ήταν η περίοδος που είχε κάνει την πρωινή εκπομπή ενώ μία ακόμα δύσκολη περίοδος ήταν όταν έκανε την εκπομπή «Τύπου Δελτίο» με την Κλεοπάτρα Πατλάκη στον Alpha, εκπομπή η οποία προβλήθηκε μόνο δέκα μέρες.  

Νίκος ΜουτσινάςΠρωινό ΑΝΤ1Κατερίνα ΖαρίφηΑποκαλυπτικός και σαρκαστικός ήταν ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1».CelebrityyesnoyesnoΝίκος Μουτσινάς
Keywords
Τυχαία Θέματα