«Το πρόβλημα σε ένα γάμο είναι η έλλειψη σεξ»

14:34 20/3/2012 - Πηγή: Myself

Την Ναταλία Δραγούμη υποδεχτήκαν στην εκπομπή «Πρωινό mou» το πρωί της Τρίτης  ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Η ηθοποιός μίλησε για τους φόβους της, την οικογένεια της αλλά και για την καθημερινότητα της. Όσον αφορά  την οικογένεια της ανέφερε: «Με αγχώνει ότι έχει σχέση με τα παιδιά μου και το τέλος μας. Εγώ οδηγώ μηχανή. Αν ήμουν λογική δε θα οδηγούσα. Αν τα παιδιά μου πουν ότι θέλουν να πάρουν μηχανή θα τρελαθώ. Έχω πει στα παιδιά μου ό, τι το να οδηγώ μηχανή είναι ένα κακό παράδειγμα και είναι λάθος. Δεν θέλω να μιμηθούν τα ελαττώματα μου. Δεν συνηθίζω να λέω τα ελαττώματα μου, θέλω να τα ανακαλύπτει ο άλλος. Οι τσακωμοί μου με τον Έντι μπορεί να κρατήσουν και μια εβδομάδα. Γενικά, βελτιώνομαι. Δέχομαι τα λάθη μου τα αναγνωρίζω και ζητάω συγνώμη , όμως τα κάνω ξανά. Δε θα ήθελα ποτέ να κοιμηθεί κάποιος από τους δυο μας να κοιμηθεί στον καναπέ. Μετά αρχίζει η ρωγμή.» 

Σχετικά με την απιστία η Ναταλία Δραγούμη υποστήριξε: «Θεωρώ πως αν απιστήσει μια γυναίκα είναι η αρχή του τέλους ενώ αν απιστήσει ο άντρας είναι μια βλακεία της στιγμής. Θα ήθελα, αν με απατήσει ο άντρας μου, να μου το πει. Θα με πλήγωνε αν καταλάβαινα ότι γίνεται κάτι πίσω από την πλάτη μου. Γουστάρω τον άντρα μου και μου αρέσει, περνάμε ωραία μαζί και γι’ αυτό είναι και πατέρας των παιδιών μου.» 

Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε, πως μαζί με τον άντρα της έχουν την δική τους επιχείρηση με σχολικές καντίνες με βιολογικά προϊόντα λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος της για την διατροφή των παιδιών: « Μ’ ενδιαφέρει πάρα πολύ τι τρώνε τα παιδιά και βάζω τα κλάματα όταν ακούω κάτι κακό για τις διατροφικές τους συνήθειες και την υγεία τους» είπε χαρακτηριστικά. 

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν στενοχωρήθηκε που δεν πήρε την πρώτη θέση στο «Dancing with the stars» ενώ η χειρότερη μέρα ήταν η πρώτη φορά που βγήκε υποψήφια. Υποστήριξε πως από τον χώρο της υποκριτικής  έχει λίγες φιλίες ενώ τσαντίζεται με αυτούς που δεν την πληρώνουν. Μάλιστα δεν έχει μετανιώσει για την δουλειά της αλλά για τα όχι που έχει πει ενώ εξομολογήθηκε: « Ναι, μου την έχει πέσει  γυναίκα» και στη συνέχει υποστήριξε «Το πρόβλημα σε ένα γάμο είναι η έλλειψη σεξ».

Ναταλία ΔραγούμηΠρωινό mouδηλώσεις διασήμωνΗ Ναταλία Δραγούμη ήταν σήμερα (20/03) η καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Πρωινό mou».CelebrityyesnoΣίσσυ ΣιδηροπούλουyesnoΝαταλία Δραγούμη
Keywords
Τυχαία Θέματα