Τόνια Σωτηροπούλου VS Angelina Jolie

16:32 16/1/2012 - Πηγή: Myself

Αφού η νεαρή ηθοποιός έκανε κάποιες επιτυχημένες εμφανίσεις στην ελληνική τηλεόραση συμμετέχοντας στις σειρές «Αληθινοί έρωτες», «Χρυσά κορίτσια», «Σε είδα» αλλά και σε κινηματογραφικές επιτυχίες όπως είναι οι «Λούφα και παραλλαγή» και «Ψυχραιμία» αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και να κυνηγήσει το όνειρο για μία διεθνή καριέρα. Για όσους δεν τους θυμίζει κάτι το όνομα, η Τόνια Σωτηροπούλου απασχόλησε ιδιαίτερα τα Μέσα όταν είδε τα φώτα της δημοσιότητας η σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Ορφέα Αυγουστίδη. 

Η 24χρονη ηθοποιός, η οποία ζει και εργάζεται τα τελευταία 3 χρόνια στην Αγγλία

σε πρόσφατη ψηφοφορία του κινηματογραφικού site IMDB κατέκτησε την 4η θέση ανάμεσα στις πιο εξωτικές καλλονές του κόσμου τη στιγμή που η Angelina Jolie με τους ψήφους που συγκέντρωσε βρέθηκε μόλις στην 23η θέση! Η Τόνια Σωτηροπούλου μπήκε στη λίστα με τις υποψήφιες όταν οι υπεύθυνοι του IMDB την ανακάλυψαν στο καστ του θρίλερ «Βerberian Sound Studio». 

Αυτή είναι μόνο η αρχή για την Τόνια Σωτηροπόυλου αφού στο τέλος του μήνα ξεκινάει γυρίσματα για μια mini σειρα, με τίτλο «The Midnight Beast», η οποία αναμένεται να προβληθεί από το ψηφιακό κανάλι ITV4 της Βρετανίας. 

Σίσσυ Σιδηροπούλου

 

Τόνια ΣωτηροπούλουΟρφέας ΑυγουστίδηςIMDBAngelina JolieΒerberian Sound StudioThe Midnight BeastH Ελληνίδα καλλονή της 4ης θέσης παγκοσμίως που κατατρόπωσε την Jolie αφήνοντας τη στην 23η θέση.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnonoΤόνια Σωτηροπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα