«Η φυγή είναι η επιλογή των δειλών»

14:19 16/1/2012 - Πηγή: Myself

Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Thomas Πρωτόπαπας σε σίριαλ όμως πριν από τους «Βασιλιάδες» ο τηλεοπτικός «Αλέξης» είχε κάνει αρκετές δουλειές όπως αναφέρει και ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Τηλεκοντρόλ»: « Έκανα παρουσίαση εκπομπής στο MAD για ένα χρόνο, έπαιξα στην ταινία “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα” και όταν γίνονταν τα κάστινγκ, πήγα με το φίλο μου τον Άρη Παπαργυρόπουλο, ο οποίος τώρα βρίσκεται στο L.A., και πήγε ανέλπιστα καλά. Ήταν εξαντλητικό το κάστινγκ. Μπορεί να πήγα και 15 φορές σε τρεις μήνες, αλλά άξιζε.» Σχολιάζοντας

το γεγονός ότι έχει δραστηριοποιηθεί σε διαφορετικούς τομείς ο νεαρός ηθοποιός αναφέρει: «Όπως λέει και η γιαγιά μου, δεν είμαστε δέντρα να ριζώσουμε.»

Ο πατέρας του είναι Έλληνας η μητέρα του όμως είναι Αγγλίδα και αυτό του προσφέρει μία ευκολία στο να κυνηγήσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας ο ίδιο όμως δεν φαίνεται να είναι υπέρ της συγκεκριμένης κίνησης: «Το να το βάλει κάποιος στα πόδια είναι η εύκολη επιλογή. Η φυγή είναι η επιλογή των δειλών. Όταν εδώ ζουν δικοί σου άνθρωποι, μένεις και παλεύεις. Θα δώσω τον αγώνα μου και θα φύγω αν το σύστημα με αναγκάσει.»

Ο Thomas όμως κάνει και τη δική του σύγκριση ανάμεσα στις Ελληνίδες και στις Αγγλίδες γυναίκες δίνοντας το προβάδισμα στις Ελληνίδες: «Συγκρίνουμε τη μέρα με τη νύχτα, εννοείται με εξαίρεση τη μάνα μου (γέλια)! Όμως, για να μιλήσουμε σοβαρά, νομίζω ότι είναι θέμα χημείας ανάμεσα στους ανθρώπους και όχι θέμα εθνικότητας.»

Thomas ΠρωτόπαπαςΒασιλιάδεςMadΗθοποιός, παρουσιαστής, μοντέλο… το νέο αίμα των «Βασιλιάδων» ονομάζεται Thomas Πρωτόπαπας και έχει πολλά… ταλέντα.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΤηλεΚοντρόλyesnoThomas Πρωτόπαπας
Keywords
Τυχαία Θέματα