Υπερασπίστηκε τον Γιώργο Λιάγκα

15:45 27/3/2012 - Πηγή: Myself

Το πρωί της Δευτέρας δημιουργήθηκε κόντρα μεταξύ του Γιώργου Λίαγκα και των συνεργατών του σχετικά με την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε η Υβόννη Μπόσνιακ μέσα από τη σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο. Η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε την άποψη της παίρνοντας το μέρος του Γιώργου Λιάγκα και υποστήριξε «Η κοπέλα είχε κάνει μια τεράστια καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Είχε έρθει

από το εξωτερικό κι είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Τώρα, αν έχει επιλέξει -αφού αυτό επέλεξε η καρδιά της- να είναι στο πλευρό ενός μεγάλου τραγουδιστή που είναι πιο αναγνωρίσιμος ακόμα κι από το καλαμάκι του καφέ, δεν φταίει αυτή. Κι έχει απόλυτο δίκιο να κάνει τη ζωή της και να είναι ακομπλεξάριστη. Είναι κακό αυτό δηλαδή;»


Η 33χρονη παρουσιάστρια τόνισε στη συνέχεια «Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δεν τους γνωρίζουμε κι αυτή τη στιγμή μπορεί να είμαστε υγιείς χάρη σε αυτούς, γιατί έχουν ανακαλύψει φάρμακα. Μπορεί να είναι εκεί έξω άνθρωποι που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους και να μας έχουν κάνει περήφανους στο εξωτερικό και που ενδεχομένως εμείς να έχουμε μαύρα μεσάνυχτα. Θέλω να πω ότι το να σε μαθαίνει κάποιος από κάπου, από το ότι κάνεις μια δουλειά ή μια σχέση, δεν σημαίνει τίποτα για το ποιος είσαι και τι κάνεις».


Η Ελεονώρα Μελέτη κλείνοντας το θέμα κατέληξε ««Και πού είναι το μεμπτό να είσαι ο σύντροφος ενός επωνύμου, ρε παιδιά;».

Ελεονώρα ΜελέτηΓιώργος Λιάγκαςδηλώσεις διασήμωνΘέση πήρε μέσα από την εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη στην κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και των συνεργατών του το πρωί της Δευτέρας.CelebrityyesnoΣίσσυ ΣιδηροπούλουnoyesΕλεονώρα Μελέτη
Keywords
Τυχαία Θέματα