Athens Urban Festival

14:25 25/9/2012 - Πηγή: Mixtape

Η ομάδα Our Park συνεργάζεται με amateurboyz, Arte Fiasco, Yes it Does!! Sure it Does!!, Outro, Rhythmetic Records, Plissken Festival και six d.o.g.s. και μας προσκαλεί στο κέντρο της πόλης.

Για τρεις μέρες, από την Πέμπτη 27 έως και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στήνεται ένα νέο φεστιβάλ προώθησης Αθηναικής Αστικής Κουλτούρας – όπως το αποκαλούν οι διοργανωτές – με δωρεάν είσοδο, δημιουργώντας «μία ομπρέλα ομπρέλα κάτω από την οποία θα συγκεντρωθούν μερικές από τις πιο αξιόλογες ομάδες έκφρασης (πλατφόρμες), που δραστηριοποιούνται

με επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό χαρακτήρα στις εικαστικές τέχνες, τη μουσική και τον εθελοντισμό.»

Αυτά μας λέει η ομάδα Our Park που είχε την ιδέα να μαζέψει μερικές από τις ομάδες που ομορφαίνουν τα βράδια μας, στο κέντρο της πόλης, προσκαλώντας τες να παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις το ερχόμενο τριήμερα, τρεις χώρους, στο Six D.O.G.S., στον Πολυχώρο των εκδόσεων Αγκυρα και στο γκρι κτίριο στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Η έναρξη του Athens Urban Festival θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο Six D.O.G.S. με ένα dj set από την ομάδα Outro και θα συνεχιστεί με δύο συναυλίες-showcase του Plissken Festival, με καλεσμένους τους ΧΧΥΥΧΧ και  Giraffage από το Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών, δύο πολύ ανερχόμενες και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τους πάντα με γούστο ανθρώπους του Plissken Festival, ενώ η βραδιά θα κλείσει με ένα dj set του Γερμανού Siopis, καλεσμένου της ομάδας του Our Park.

H Παρασκευή ανήκει στην ασταμάτητα δραστήρια ομάδα Yes it Does!! Sure itDoes!!, η οποία θα καταλάβει τον πολυχώρο των εκδόσεων Άγκυρα για ένα ολονύχτιο πάρτι με καλεσμένο τον βρετανό DJ Casper Clark μαζί φυσικά με τους resident djs.

Τέλος το Σάββατο, θα κορυφωθεί το Athens Urban Festival αρχικά στο Γκρι Κτήριο της πλατείας Ειρήνης, με το showcase της ομάδας Arte Fiasco με καλεσμένους τους αθηναίους Α Victim Of Society, αλλά και τους σκωτσέζους πολύ καλούς Errors που ηχογραφούν στο label των Mogwai, ενώ την σκυτάλη θα πάρει και πάλι το Plissken Festival με καλεσμένη την Γερμανοβρετανίδα Anika, προστατευόμενη των Portishead και μέλος του ροστερ του επιδραστικού label, Stones Throw Records. Στην συνέχεια μεταφερόμαστε στο Six D.O.G.S. για ένα χορευτικό φίνις ως το πρωί με επτά συνεχόμενα dj sets από τους Anestie Gomez και Bodj από πλευράς Six D.O.G.S., τους Thodoris Triantafillou και CJ Jeff από πλευράς Rhythmetic Records, και τέλος οι amateurboyz θα κλείσουν το φεστιβάλ με καλεσμένους τους βρετανούς No Artificial Colour και Kim Ann Foxman μαζί με τον Club Kid.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Athens Urban Festival

ΠΕΜΠΤΗ 27/09/2012 @ six d.o.g.s.

Ωρα 23:00
OUTRO (GR) / DJ SET

Ωρα 00:00
ΧΧΥΥΧΧ (US) / LIVE
(Plissken Festival Showcase)

Ωρα 01:00
GIRAFFAGE (US) / LIVE
(Plissken Festival Showcase)

Ωρα 02:00
SIOPIS (DE) / DJ SET
(Our Park Athens Showcase)



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/09/2012 @ ΑΓΚΥΡΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ

Ωρα 23:00
Yes it Does!! Sure it Does!! (G

Keywords
Τυχαία Θέματα