Carla Bozulich και John Eichenseer στην Αθήνα

Ακόμα μια ενδιαφέρουσα βραδιά φιλοξενείται την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στο Six D.O.G.S.. H Carla Bozulich, λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Evangelista, έρχεται στη χώρα μας για μια εμφάνιση, καλεσμένη της CTS Productions.

Η Carla Bozulich αποτελεί μια ιδιαιτέρως σημαντική και δραστήρια δημιουργό, συμμετέχοντας ενεργά σε σχήματα όπως οι Ethyl Meatplow, The Geraldine Fibbers και Scarnella, αλλά κυρίως με το project

Evangelista, του οποίου και ηγείται, και στο οποίο συμμετέχουν οι  Dominic Cramp, Tara Barnes και μέλη των Godspeed You! Black Emperor / Hrsta και των οποίων τα άλμπουμ κυκλοφορούν από την Constellation.

Μαζί της στο Six D.O.G.S. o John Eichenseer , ο οποίος ως μουσικός έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με τους John Zorn, Oxbow και John Evans. Ο Eichenseer είναι όμως γνωστός για μια άλλη ιδιότητά του, αυτή του musical software developer με τα Pluggo, radiaL, και MaxMSP να έχουν χρησιμοποιήσει από τον Aphex Twin, τους Radiohead και πολλούς άλλους, ενώ έχει αναπτύξει και software προσωπικά για τους Brian Eno, Bjork και Laurie Anderson.

Info:

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου
Carla Bozulich & John Eichenseer @ Six D.O.G.S.
Πόρτες: 21.00 | Έναρξη: 21.30
Είσοδος: €10 (τα πρώτα 30 εισιτήρια μέσω eventbrite) | €13 (προπώληση/ταμείο)

Video:

Links:

carlabozulich.com
Carla Bozulich @ facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα