Download This: Meek Mill – Dreamchasers 2

12:15 8/5/2012 - Πηγή: Mixtape

Το πολυαναμενομενο νέο mixtape του ανερχόμενου rapper από την Philadelphia Meek Mill (και μέλος της Maybach Music Group του Rick Ross) Dreamchasers 2 έγινε επιτέλους διαθέσιμο εχθές και κόντεψε να …ρίξει το internet. Επί ώρες ήταν αδύνατη η πρόσβαση στα Dat Piff, Live Mixtapes και λοιπά γνωστά sites με δωρεάν hip-hop mixtapes.

Όπως γράφτηκε εύστοχα και αλλού, ίσως αυτό είναι πια είναι το σημερινό αντίστοιχο με την εποχή που πήγαινες στο δισκάδικο την ημερα κυκλοφορίας ενός πολυαναμενόμενου άλμπουμ και έβρισκες μια ουρά να στριφογυρίζει στο πεζοδρόμιο απ’ έξω. Ενδεικτικό πάντως είναι και το γεγονός ότι σε λιγοτερο από 24 ώρες έχει καταφέρει να “μαζέψει” ήδη σχεδόν 2.000.000 downloads(!!!).

Στιβαρό mixtape με (επίσης αναμενόμενα) ένα all star cast στα guest verses (Drake, Rick Ross, Big Sean, Kendrick Lamar, κλπ) που εναλάσσεται μεταξύ street rap και πιο mainstream ήχων και αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για γνωριμία (μαζί με το περυσινό Dreamchasers) με τον νεαρότατο rapper.

Μένει να δούμε πως όλα αυτά θα μεταφραστούν στο επερχόμενο “κανονικό” ντεμπούτο LP Dreams & Nightmares (κυκλοφορεί τον Αύγουστο του 2012). Προς το παρόν ακούς/κατεβάζεις το Dreamchasers 2 μέσω Dat Piff παρακάτω:


Download Mixtape | Free Mixtapes Powered by DatPiff.com
Keywords
Τυχαία Θέματα