Download This: ONE / From A Tree Records

10:04 20/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Και ενώ όλα γύρω μας δείχνουν να τείνουν προς την κατάρρευση, ανακαλύπτουμε καθημερινά νέες, αξιόλογες προτάσεις από την εγχώρια μουσική σκηνή οι οποίες μας κάνουν να αισιοδοξούμε. Μια τέτοια είναι και η From A Tree Records με βάση τη Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκε το 2008 και φιλοξενεί καλλιτέχνες, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Σουηδία και η Μεγάλη Βρετανία. Το ύφος των ηχογραφήσεων που φιλοξενούνται κάτω από την ομπρέλα της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απλά “experimental” χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες και περιορισμοί. Τρανό παράδειγμα οι Jon Doe, οι οποίοι έχουν σαφώς πιο κιθαριστικό προσανατολισμό.

Μέσω του επίσημου, καλαίσθητου site της, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της και να κατεβάσετε/αγοράσετε εξαιρετικής αισθητικής cd, όπως το Abnormal Psychology του Esoteric Sob και το Selected Works 2002-2007 του Leaf.

Πριν από λίγο καιρό, η From A Tree Records κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή με electronic oriented ηχογραφήσεις, με τίτλο ΟΝΕ, το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, αλλά και να κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.
ONE by from a tree

Keywords
Τυχαία Θέματα