Download This: Sugar Factory – EP

Για το πολύ ενδιαφέρον ντουέτο των Sugar Factory από την Θεσσαλονίκη τα έχουμε ξαναπεί από εδώ. Πλέον, έκτος από το 7″ 440 / Explosions με το οποίο μας συστήθηκαν ωραία πέρυσι, έχουμε κάτι ακόμα να ακούσουμε καθώς μόλις έκαναν διαθέσιμο για δωρεάν download ένα EP τριών κομματιών μέσα από το bandcamp. Όπως αναφέρεται και στο blog της μπάντας για αυτά τα τρία νέα κομμάτια:

“Τα νέα μας κομμάτια κινούνται σε διαφορετικό μουσικό ύφος από το ντεμπούτο μας (1 χρόνο πριν) αλλά στην ουσία γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε αυτό το ντουέτο. Για να εκφραζόμαστε μέσα από την μουσική ανεξάρτητα από το είδος… Τα νέα κομμάτια παραμένουν ορχηστρικά και φλερτάρουν χωρίς φόβο και πάθος με την δεκαετία του ’60! Ευχαριστούμε τον Δημήτρη και τον Αλέξη που ανέλαβαν την παραγωγή και το άρτ-γουόρκ αντίστοιχα κι έτσι μια ακόμα κυκλοφορία μας είναι γεγονός. Ίσως σε έναν χρόνο επιστρέψουμε παίζοντας μουσική δωματίου ή black metal. Μέχρι τότε ευχόμαστε να απολαύσετε την κυκλοφορία.”

Αν όλα αυτά σας φάνηκαν ενδιαφέροντα (θα έπρεπε), μπορείτε να ακούσετε ή να κατεβάσετε το νέο EP των Sugar Factory παρακάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα